perjantai 7. maaliskuuta 2008

Tapaamisesta ja muuta pientä aikaansaannosta


alkuvuoden tuskailujen jälkeen. Kun tuntui, ettei homma etene ja jos etenikin, jälki ei tuntunut onnistuneelta. Olen hamstrannut jonkin verran tapetteja ja muuta tavaraa ja odotan innolla, että saan taas pian näyttää jotain valmista aikaansaannosta. Kauhea palo on tullut nyt jo toiseen taloon, kun vierailin Helsingissä Minimaailmassa. Joku pieni sievä mökki tai muu.

Esitin aiemmin ensimmäistä nukkekotihurahtaneiden kokoontumista tämän kuun 23. päivä sunnuntaina luonani. Mikäli päivä ei tunnu sopivalta, sehän taitaa olla olla joku pääsiäisen päivistä, sovitaan joku muu. Miten on, haluaisitteko, että askarrellaanko sitten ekalla kokoontumiskerrallakin jotakin? Monessa kerhossa tämä taitaa olla tapana eli nukkekotijuttelujen lisäksi valmistetaan jotain miniä jonkun ohjauksessa. Heitelläänpä ideoita ilmaan täällä!

9 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Heippa!
no nyt pääsin "jäseneksi" :) kiitoksia.mä nyt uskoisin,että kotosalla ollaan sillon 23.päivä,koska meillä on joonaksen synttärikin siinä lauantaina.joten uskaltaisin sanoa että pääsen.olis ihan kiva piristys.

Heli kirjoitti...

Heips täältäkin:)
En osaa vielä sanoa tuosta 23.päivästä, mutta kiva, jos kerhokerroilla askarreltaisiin jotain hauskaa.
Miten olisi kukat, kirjailut tms?

- Virpi kirjoitti...

Kiva jos pääsette tapaamiseen! Ja jos ette, niin suunnitellaan vielä päivämäärää sitten uusiksi.
Olisiko kukat hyvä aloitus? Minä voisin tarjota rautalangan, maalarinteipit ja vihreitä akryylejäkin minulla on. Osaan tehdä jonkun palmun ja olen yrittänyt joulukaktusta ja anopinkieltä, mutta voitaisiin sitä ehkä yhdessä harjoitella! :O) Eli mukaan sitten ehkä ruukkuja ja lisää akryylimaaleja, jos löytyy.

H / Lumimäellä kirjoitti...

Mieki uskon ainakin näillä näkymin pääseväni tapaamiseen :) Jee!

Minustakin kukkaset voisivat olla aika hyvä askartelun aloitus. Olisin kiinnostunut kovasti näpertämään orkideoita talooni, eli jos joku osaa niin olisi kiva saada opastusta.

Eilen tulin reissusta Helsingistä. Käväsin Minimaailmassa hiukan vain katselemassa. Jotain pientä tietysti mukaan tarttuikin, mutta enimmät ostokseni aion kyllä tehdä netin kautta. Se on niin kätevää! Eikä Helsingin pienessä puodissa lähes kaikkea ollutkaan, mitä netin kautta näkee.

Eilen sitten kävin Tampereella Taikasormet kädentaitomessuilla, jonka yhteydessä järjestettiin Nukke- ja Nukkekotimessut. Siellä oli kaikenlaista ihanaa! Harmi, vain, että menin vasta eilen, koska useilta myyjiltä oli omatekoiset jutut jo edellisenä messupäivänä lähes loppuneet. Joitain pieniä asioita sieltäkin sitten kuitenkin löysin - mm. muutaman pienen hiiren talooni, koreja, enkeli-patsaan yms.

Merja kirjoitti...

kukat käy ihan hyvin,mä en ole kyllä koskaan vääntänyt yhtään kukkaa,mutta eiköhän se siitä.kaikkea muuta on kyllä tullut tehtyä ja näpräiltyä.

Anonyymi kirjoitti...

Heipat täältäkin! Just tultiin kotiin :) Kunhan kamera vielä seurais perässä nii kaikki ois paremmin ku hyvin :( Eli, tuohon tapaamiseen oon näillä näkymillä kyllä tulossa. Oiskohan mahdollista tulostaa kenenkään sivuilta kukkien (orkideojen, ruusujen tms )teko-ohjeita. Itsellä tulostin lakossa tällä hetkellä, joten jos joku löytää, en ite muista kenen blogissa ois ohjeita, mut usealla muistaakseni on, joten jos viitsii sieltä tutkiskella ja näpätä ohjeet mukaan mahdollista tarvetta varten...

H / Lumimäellä kirjoitti...

Ainakin Nannan blogista löytyy perhosorkidean ohje:
http://schifka.vuodatus.net/page/Kukkia

Maria Malmströmin sivuilta löytyy kesäkukkien ohje:
http://www.surffi.net/%7Enukke/kesakukat.html

Ja pelargonian ohje:
http://www.surffi.net/%7Enukke/pelargonia.html

Ja kaktuksen ohje:
http://www.surffi.net/%7Enukke/kaktus.html

Meidänkin tulostin on vielä vailla mustetta, mutta toivottavasti asia korjaantuu lähiaikoina. Joten jos kukaan muu ei saa tulostettua ohjeita - mie varmastikin saan kerhopäivään mennessä :)

Heli kirjoitti...

Ja täällä ohje ruusuihin:
http://riikamaria.tripod.com/ruusut/ruusut.html

Anonyymi kirjoitti...

Meillä toimii tulostin, joten tulostelen ohjeita! Orkideat olisivat ihania!