sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Seuraavasta kokoontumisesta

Meillä oli ajatus seuraavalla kerhokerralla punoa mattoja ja mahdollisuuksien mukaan ehkä muutakin. Kävin ostamassa rullan pellavanarua, josta oli puhetta. Eli tuo naru käy maton punomiseen hyvin (testasin). Rullasta riittää varmasti meille jokaiselle mattomateriaali.

Miettikää, mitä muuta voisimme punoa, jos aikaa jää. Kannattaa varata mukaan myös paperipäällysteistä rautalankaa.

Suunnittelemisiin:)

-Heli

8 kommenttia:

- Virpi kirjoitti...

Matonpunonta kuulostaa hauskalta, vaikka saa kyllä nähdä, mitä ihmettä sitä voi saada aikaiseksi.... Seuraava kerhokerta, pidettäisiinkö taas meillä ja onko ajankohdasta toiveita?

H / Lumimäellä kirjoitti...

Mulle ainakin sopii Virpin luona kokoontuminen, kun oli niin hyvät tilat - iso pöytä yms... (vaikka enhän tiedä millaista muilla olisi tarjota) ;)

Niin ja olisko se sitten arki-ilta vaiko pidetäänkö se sunnuntain päiväkokoontuminen? Mulle ainakin sopii lähes kaikki päivät. Eli varmaankin vaihtoehtoina ovat ma-to illat tai se su-päivä. Kukaan ei varmaankaan kuitenkaan halua pe- ja la-päivinä kokoontua.

Mieki jo kuumeisesti odotan seuraavaa kerhokertaa, koska yhdessä on aina niin mukava puuhailla. Kotona kaikki hommat aina keskeytyvät ja siksi kerhossa onkin niin mukava, kun pystyy keskittymään täysin vain askarteluun! :)

Merja kirjoitti...

matonpunonta ym kuulostaa hyvälle!
tuota...päivistä jos saa sanoa,niin ei mielellään maanantai-iltaa,koska silloin ollaan agilityssä.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää siltä, että ma, ti, ke ja pe sekä la ovat pois laskuista. Jäljelle jää siis to ja su, kun tekee yhteenvetoa. Virpillä ainakin on tilava ja valoisa keittiö. Näkee vähä sokeampiki, mitä tekee :)

H / Lumimäellä kirjoitti...

Hei kaikki! Miten olisi ensi viikolla tapaaminen? Olisiko mahdollista? Mietitäänpäs täällä..

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva tavata ensi viikolla:)

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä, kyllä sopii ensi viikko. Ei sitä jaksa kauempaa odottaakaan, sormet jo syyhyää...

H / Lumimäellä kirjoitti...

Olisiko se sitten se torstai-ilta vai sunnuntai-päivä? Kun ilmeisesti muut päivät jäivät laskuista pois. :) Virpi, kerrohan meille kuinka sinulle sopisi taas emännöinti? ;)

Jee! Kohta päästään taas askartelemaan!! :)