torstai 27. maaliskuuta 2008

Ketä vai mitä olemme!

Kamala otsikko! Kun käy iltalenkillä koiran kanssa, tulee monenlaista mieleen. Yksi oli nimemmme! Eli tämän blogin nimi on puhtaasti keksimäni eikä siis millään muotoa mikään nimeke yhteisestä kerhostamme - se on vain nimi jonka vetaisin hatusta blogille. Pitäisiköhän meidän keksiä nimi kivalle kerhollemme? Esimerkiksi oululaiset Pikku Rouvat - aika hauska vai mitä! Mitähän me olisimme - ideoidaan!

4 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

"Pikku naisia" on se eräs IHANA kirja/elokuva... jos tiedätte mistä puhun. Se on yksi suosikkielokuviani. Pitänee melkein kirjoittaa se tuonne käyttäjätietoihinikin - nyt vasta muistin koko elokuvan! Tuli tuosta Oulun Pikku Rouvista mieleen. Mutta olisiko Pikku naisia/naiset liian kopioitu?!

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä nimi vois kuitenki jotenki viitata tähän harrastukseen tyyliin "Näpertäjänaiset", "Minimimmit" tai "Minimatamit" ku tuo mimmi tuo mieleen pikkutytön (?) ainaki itselle.. Ja näpertelyäkin on niin monenlaista, että vielä haluttais saada niin tarkka nimi kuin vaan mahdollista ja vieläpä joku hauska sellainen.. Mut ei tuo nykyinenkään oo paha. Mut mietitään...

Merja kirjoitti...

Pikkunaisia on ihana kirja,mutta ehkä kallistuisin anjan ehdotukseen minimatameista tms..mietitään...

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypäs miettiä nimiehdotuksia...:)