sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Sunnuntain terveiset

Heipat kaikille!
Aloin kirjoittaa tänne,kun mulla niin useasti tökki sähköposti.Selailin Marian (Malmström) vuodatusblogia ja siellä on jos jonknlaisia erittäin hyviä kuvallisia ohjeita pieniin tarvikkeisiin nukkekotiin.Esim.maustehyllyyn ihastuin,ja se näyttää hyvin yksinkertaiselta(siis NÄYTTÄÄ...)http://nukketalo.vuodatus.net/blog/category/Nukkekoti+ja+Lelu
Olisikohan siellä ideoita myös meidän kerhokokoontumisiin?Kertokaapa mielipiteitä.

4 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Itse mietin tuota Marian jakkara-ohjetta. Kun kerta ilmeisesti olemme sitä puuvillalankaa ostamassa isomman rullan ja ajattelimme niitä mattoja yms. tehdä siitä niin mikseipä myös nuita ihastuttavia pikkujakkaroita?! Olisiko mahdoton ajatus - mitä luulette? :) Itse olenkin jo hakenut joskus pussillisen nuita oasis-pidikkeitä. Niitä löytyi mm. LöytöMarketista.

Heli kirjoitti...

Ihania ohjeita on varmasti paljon joita voisimme kokeilla kerhossa ja tuollaiset jakkarathan voisi tehdä maton lisäksi, jos saa kannatusta!
Hoo, ostin pellavanarua punontaan, mutta noihin jakkaroihin käy tosiaan puuvillalanka. Ei sun varmaan tarvi lähteä lankaa ostamaan, eiköhän sitä lankapussista löydy!

- Virpi kirjoitti...

Hei, tosi hyvä idea tuo jakkara maton lisäksi! Hieno juttu! Heli, ehkä me voisimme kaikki maksaa sinulle mitä nyt lankaa suurin piirtein sinulta käytämme, eikös niin? Joko kohta kokoonnutaa, alkaa jo syyhyttämään yhteisnäperrys! :O)

Anonyymi kirjoitti...

Mites ois tämän kuun puolen välin tienoilla? Ja entä paikka? Mikä päivä ois paras? Eli edelleen, etten itse pääse ti ja ke, muut päivät käy. Jos haluutte tulla meille, nii sitte sunnuntaina. Jee, sellanen tuoli ois kyllä hyvä, olis käyttöä keittiössä...
Myös se seinäkello houkuttelee. Näin alkuun. Pitääpä mietiskellä, mitkä jutut ois kerhoilussa helppo toteuttaa.