perjantai 4. heinäkuuta 2008

Kerhoilua?

Suunnittelimme heinäkuun aikana seuraavaa kerhokertaa, joten pistän nyt tähän kaikkien kommentoitavaksi ja mielipiteitä/ehdotuksia varten muutaman rivin.

Ehdotuksena on jo tullut, että pitäisimme "tilkkutalkoot", jonne jokainen voisi tuoda kankaitaan, joista sitten voimme keksiä yhdessä käyttökohteita, ja vaihdella myös tilkkuja toistemme kanssa.

Mikä ajankohta olisi sitten suurin piirtein kaikille sopiva? Itse en ole vielä kesälomamenoja suunnitellut, joten aikataulu ei ole esteenä. Entä muut?

Ja kenen luona kokoontuisimme? Lämpimän ja aurinkoisen/sateettoman ilman sattuessa olisi kiva olla pihalla :D Meidän piha on ainakin tällöin käytettävissä...

Heitelkää ehdotuksia taas, niin saamme kokoontumisen järjestettyä. Entä swap?


14 kommenttia:

- Virpi kirjoitti...

Tilkkutalkoot ovat oikein hyvä idea! Tuon Paulan lahjoittaman tilkkulaatikon mukanani. Voimme kokoontua vaikka täällä meilläkin. Paulan tilkkujen lisäksi voisi tosiaan kaikki tuoda vähän tilkkuja, pienelläkin palalla saadaan ihmeitä aikaan!

Merja kirjoitti...

Juu,tilkkutalkoot kuulostaa hyvältä!ja mulla on jo idea valmiina kylppäriswappiin,jos se järjestetään.Me lähdetään käymään etelässä tämän viikon lopulla ja tullaan takasin seuraavalla viikolla varmaan keskiviikko-torstai-tietämillä.että sinä aikana en pääse mukaan,mutta sen jälkeen taas voi tulla vaikka meillekin ;)

H / Lumimäellä kirjoitti...

Merja: Siis lähdittekö jo ja tulette ensi viikon torstaina vai lähdette vasta ensi viikon lopulla ja tulette joskus 16.-17. päivän aikoihin?

Mulle sopii kokoontuminen Virpillä tai missä vain. Kylppäriswap sopii edelleen ja tilkkutyöt myös.

Jos Merja lähtee vasta ensi viikon lopussa, olisiko mahdollista kokoontua jo ensi viikon (eli huomenna alkavan viikon) alussa? Koska itse olen sitten reissussa loppukuusta...

Anonyymi kirjoitti...

Hei meän tyäret ja niiden minihuushollit!
Olen Ylitorniolta kotoisin oleva nukkekoti ja näpräys harrastaja. Miten teidän porukkaan olisi mahdollista liittyä? Vai otatteko "pohjoisen" eläjiä mukaan kerhoonne? Meillä täällä ei taida olla muita jotka harrastaa nukkekoteilua ja haluaisin johonkin porukkaan tullaa mukaan, jos vain kelpaisin..
En löytänyt oikein oikeaa paikaa mihin voisi lähettää postia/ tiedusteluja joten päätin ilmaista itseäni näin ;)
terveisin Hille
p.s minuun saa yhteyden h_erholtz@hotmail.com

H / Lumimäellä kirjoitti...

Tervetuloa Hille mukaan! Lähetinkin jo sinulle heti kutsun tähän blogiimme niin pääset mukaan keskusteluun yms. kerhomme toimintaan. Tottakai kaikki lähiseudun "tyäret" ovat tervetulleita! :) Mahtava homma kun löysit blogimme.

Olemme nyt järkkäämässä heinäkuun kerhopäivää. Olet varmaan halukas tulemaan mukaan(?)

Merja kirjoitti...

Siis me lähetään tänä viikonloppuna eli 4-5 päivä ja tullaan takasin loppuviikosta seuraavalla viikolla,eli se on jotain 16-17päivä...en tiedä vielä mennäänkö särkänniemeen ja tullaanko takasin isännän kyytissä vai junalla....

ElliH kirjoitti...

Olipas kiva saada kutsu tänne ;) olen mahdollisuuksien mukaan aina valmis tulemaan mukaan tapaamisiin. Liikun Kemi-Tornio alueella paljon joten sinne on aina helppo tulla. Nyt olen lomalla joten aina vaan helpottuu tulo, sitten ku työt alkaa niin on hiukan vaikeampi sovitella tuloja ja menoja mutta se on sitten sen ajan murhe.
Jään odottelemaan innolla ekaa tapaamista!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa joukkoon, Ellih!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen halunut antaa tunnustusta kerhonne blogille! En vain osaa linkittää, apua...! Taiju/ Villa Madlena

Merja kirjoitti...

ja tervetuloa uudet mukaan!nyt me ollaankin lähdössä reissuun jo huomenna,eli ensi viikolla takasin.näin ne muuttuu suunnitelmat,kun ukkeli on lomalla...

H / Lumimäellä kirjoitti...

Eli jos kerta Merja tulee ensi viikon keskiviikkona tai torstaina - miten olisi perjantai 18.pvä? Olisko paha? Mitä sanoo Virpi-emäntä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa mukaan kerhoon Hille ja Ellih vai oletteko yksi ja sama henkilö :)
Olen saanut jo näprättyä jotain kylppäriaiheista swappiin ja sittenhän meillä on myös ne kaksi arvontaa ylimääräisenä ensi kerralla. Tulee kivaa, ehditäänköhän saada mitään valmista aikaiseksi? No ei se haittaa...

Anonyymi kirjoitti...

Hei onpa täällä meillä aktiivista meininkiä! Tosi kiva että saamme uuden ministelijän joukkoomme, lämpimästi Ellih tervetuloa minunkin puolestani ja toivottavasti jo seuraavalla kerhokerralla nähdään!

terkkuin Virpi

Anonyymi kirjoitti...

Jeps, ja sitten vaan päivämääriä päättämään...