keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Juhannuksesta jouluun...

Juhannus on juhlittu ja nyt on aika puhua seuraavasta kerhon kokoontumisesta :) Olisiko se nyt heinäkuussa vai pidetäänkö lomaa? Entä kenen luona nähtäisiin? Mikä olisi swap-aihe? Edellisessä postauksessa kylpyhuoneswap on saanut eniten kannatusta(?) Joten olisiko se sitten se ja edelleen arvontavaihtona mentäisiin? Entä mitä me sitten askarreltaisiin? Joko se päätettiin... itse en ainakaan muista :)Sitten pientä tiedustelua olisiko halukkuutta järjestää joulukalenteriswap kerhomme kesken? Ja jos kannatusta on niin miten se toteutettaisiin? Pariswappina vaiko jakamalla luukut? Minusta olisi mukava saada teiltä jokaiselta jotain, joten itse ehdottaisin luukkujen jakamista, mutta senkin voi tehdä niiiiin monella eri tavalla... Nyt on teidän vuoronne puhua :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seuraavasta kerhokerrasta: kiirusta pitää, mietitään asiaa, olisiko sittenkin elokuu parempi?
Joulukalenterista: täytyy miettiä ja katsoa onko innostusta kerholaisten kesken. Jos toteutetaan, voisi kalenterin tehdä yhdessä.

Merja kirjoitti...

Mä voisin kyllä kerhoilla heinäkuussakin,tosin puolivälin tienoilla me lähdetään käymään etelässä,mutta sen jälkeen taas...
kylppäri sopii mulle edelleen swapin aiheeksi,joskin epäilen omia taitojani sen suhteen :(
joulukalenterista innostun aina...katotaanpa nyt,miten moneen pystyy osallistuun :P

Merja kirjoitti...

hiljasta täällä....hmmm...tehdäänkö me tuolia seuraavalla kerralla?mulla ja anjalla on ainakin tilkkuja ;))

- Virpi kirjoitti...

Hei kaikille! Minulle käy sekä heinä- että elokuu. Tapaamisen sisällöksi kaikki käy myös, minä voisin tuoda joka tapauksessa Paulalta saamamme tilkkulaatikon.