maanantai 21. heinäkuuta 2008

Sadepäivänä tilkkuillen:)


Tänään oli todella lämmin sadepäivä täällä pohjoisessa. Kokoonnuimme Virpin "verstaalla" ihanien kankaiden ja tilkkujen keskelle. Meillä oli myös Peekaan Paulan lahjoittama tilkkulaatikko käytössä. Mukana tällä kertaa Virpi, Anja, HoO, Merja, uusi kerholaisemme ElliH(Tervetuloa!) sekä minä (Heli).

Aivan ensimmäiseksi arvottiin Virpin tekemä ihana tilkkupeitto, josta kuva edellisessä postauksessa. Onnetar suosi allerkirjoittanutta:) Arvottin myös Peekaan Paulan kerhollemme lahjoittama kaunis astiasto, jonka voitti ElliH. Ja kolmanneksi arvoimme swappitavarat, aiheena kylpyhuone. Paperia ainakin näytti olevan tarjolla ja paljon muutakin mukavaa!Itse tilkkutöistä ei tullut otettua ainuttakaan kuvaa ja saikohan kukaan työtänsä valmiiksi asti? Tietääkseni ei. No, mukavaa oli ja kauniista kankaista sai jokainen alulle jotain. Olisiko ideaa, että laitettaisiin tänne blogiin näytille kuvia valmiista tilkkutöistä sitten myöhemmin jokainen?

Kiitos jälleen kerholaiset sekä Virpi, joka niin ystävällisesti ottaa kerholaisten lapsikatraatkin vastaan! Kiitos myös Paulalle, joka on muistanut meitä!

Elokuussa jälleen tavataan! Suunnittelimme tekevämme ristipistotöitä sekä vaihtavamme vihreitä minejä. Luitte aivan oikein: swap-aihe VIHREÄ:)

Nyt suljen koneen, ukkonen jyrisee!!!

Edit
Tässäpä minun (Anjan) aikaansaannokseni: kylpyhuoneen tilkkumatto.
Oikealla swap-vaihdossa Virpiltä saamani ihana ristipistotaulu paikoillaan kylppärin seinässä.Edit. Heli
Ta-daa! Tässä se on valmiina:)

6 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kiitos kaikille mukana olleille ja Virpille emännöinnistä!Oli mukavaa,vaikkakin lapset kiirehti lähtöäni.Peekaan pikkutilkut oli ihania,mulla on melkein valmiina kaksi "suirupeittoa" ;)
Vaihtarit oli myös ihastuttavia :) ja kaikilla varmasti paperia tarpeeksi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos minunkin puolestani kaikille. Ja vielä kerran tervetuloa ElliH:lle. Kiva kun nähtiin kasvokkain. Ja onnea myös arvontavoitosta. Valitettavasti "työt"(ihana sellainen)kutsuivat ja piti poistua kesken kaiken, juuri kun olin aloittelemassa jotain, joka edelleen nyt sitten on kesken. Aivan ihanan peiton sai valmiiksi HoO, ainakin. Minunkin swap-voittoni löysi paikkansa Amandan kylppärin seinältä, mut en oo ehtiny kuvata sitä vielä. Se oli todella kaunis. Kiitos Virpille siis kauniista taulusta. Jaa, että mitenkähän sitä näkee pistellä ristiin?? :D

ElliH kirjoitti...

Kiitos kun sain tulla kerhoonne! Oli todella mukava kohdata muita samankaltaisia! Kerhon jälkeinen yö sujui idea myrksyn merkeissä, unesta ei ollut tietoakaan. Piti vähän kokeilla sitä ja vähän tätä ja kolmen aikaan yöllä kaivoin vielä ompelukoneenkin esille.
Nyt on piirretty uudesta nukkekodista monta suunnitelmaa ja nyt sitten vain odotan että appiukko tulee mökiltä ja päästään rakennus puuhiin.
Olen saanut jo tehtyä sitä jotain vihreää ;)

Merja kirjoitti...

hih,sehän kuulostaa aika tutulta tuo yöllinen näpertäminen...odottelen,että laitat blogin ja kuvia ;)

Merja kirjoitti...

mulla on mennyt ihan ohi tuo vihreä vaihtari...siis saako se olla mitä vaan vihreää?ja koska on seuraava kerho.....(malttamatonko?)ristipistot kuulostaa hyvälle.

Anonyymi kirjoitti...

Merja, kyllä jotain VIHERÄÄ, mielikuvitus rajana:)
Kerhoajankohdasta ei vielä tietoa...