keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Tapaamiskalenteri

Tehdäänkö niin, että valmistellaan kalenteri tähän. Sitten kun saadaan se valmiiksi, joku osaava siirtää sen kauniisti tuohon sivuun? Muutoksia ja ehdotuksia saa tehdä!

Lokakuu: Hille
Marraskuu: HoO
Joulukuu: Virpi 7.pvä, kl 15-17, Joulujuttuja: Työaiheena adventtikynttelikkö (jos ei sovi, muutetaan päivää/aikaa/aihetta!)
Tammikuu:
Helmikuu:
...

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Hyvä Virpi!olithan sinäkin "siellä",aattelin että sulla on jotain muita kiireitä varmaan.tuo joulukynttelikkö kuulostaa ihanalle....tää kalenteri-idea on hyvä,kannatan.

H / Lumimäellä kirjoitti...

Täällä kannatetaan myös tätä kalenteria! Tosi hyvä idea, että siirretään se tuohon sivun reunaan niin aina ollaan perillä, että koska ja missä ja mitä! :)

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti meille järjestyy joku vakipaikka, kuten muillakin kerhoilla on, esim oulun rouvilla. mut ootellaan nyt miten ellih saa soittonsa perusteella asioita selviämään. tuosta kalenteristahan HoO jo puhi ajat sitten, hyvä on että se nyt alkaa siihen muokkautumaan. Meillähän oli kerran jo kalenterin paperiversio kerhossa, mutta tilan järjestyminen oli jo silloin ongelma.

Merja kirjoitti...

joo,näin on,mäkin muistan Hoon hoitaneen hyvin tomerasti kalenteri-asiaa jo silloin kun tehtiin mini-pistelyitä.

Merja kirjoitti...

ja tuli vielä mieleen,että jotta voitasko me tehdä joku kerta semmonen rahi,Virpi vois opettaa meitä :D
ja siitä potkukelkasta haaveilen myös...ja lyhtykin olis kiva....ja minikynttilät....

ElliH kirjoitti...

Hei vaimot!
Kukaan muu siis ei aio ottaa selvää kokoontumis paikoista? Tehkää tekin nyt asian eteen jotain!
Mielestäni tuo kalenteri asia on hyvä, ihmettelin vain että miksi se ei ottanut tuulta purjeisiin silloin jo kun Hoo asiaa esitteli..
Yritän huomisen aikana selvittää kokoontumis tila asiaa, en lupaa mitään ja jotenkin haluaisin myös kunnioittaa sitä kolleegani toivetta että kyselkää tilaa ensin muulta ja viimeisenä vasta seurakunnalta..
Koska me nyt sitten nähdään? Ja kenen luona? Ja mitä me tehdään? meille olette aina tervetulleita ja meiltä voidaan mennä sitten minun työ paikalle askartelemaan (niin kissa allergiset selviää hengissä askertelun ajan)
Koitetaan nyt päästä johonkin yhteisymmärrykseen.. ei tämä voi näin vaikeaa olla!

Merja kirjoitti...

äääh...anteeksi,en ole tehnyt yhtään mitään kerhopaikan eteen.omat asiat työpaikan puolesta tällä hetkellä häränpyllyllä,että vähän jämäenergialla mennään taas.meille voi varmasti jossain vaiheessa tulla,mutta juuri nyt se ei sovi :(