lauantai 25. lokakuuta 2008

Kerhoilua ja mietiskelyä

Tässä nämä matkalaukut nyt sitten on. Vasemmanpuoleinen on Merjan ja harmaa painos oikealla on Hillen. Oli kiva saada teidät vieraaksi! Juttua olisi piisannut pitemmäksikin aikaa!

Tänään tuli sitten kerhoiltua kolmen kesken. Eli Anja ja minä hypättiin autoon ja huristeltiin Ylitorniolle Hillen luokse. Matkalla juttu luisti ja tielläkin pysyttiin, vaikka välillä piti auton ohjaamisen lomassa tarkastella Anjan miniatyyrejä :)
Matkalaukku tuli loppusilausta vaille valmiiksi. Vaihtarin aiheena oli juhlat, itse sain Hilleltä aivan juhlavan paljon astioita ym. ihanassa korissa, joka päätynee pappilaan matka-arkuksi. Oman vaihtarini sai Anja, siinä oli puolestaan pitsireunainen pöytäliina sekä "kultainen"astia.
Anja tai Hille, lisätkää tähän kuvamateriaalia. Kiitokset kerhoilusta, oli mukavaa!
Seuraavan kerran eli marraskuun aihe ja paikka hakusessa.

lisäys(Anja skriivaili)
Tässäpäs meidän Juhlat-swappimme. Ylhäällä vasemmalla Hillen saamat kukkavaasi sekä kakku; iso pitsinen pöytäliina(sopivasti Kuuralehdon joulupöytään, josta sellainen puuttuikin) sekä alh. vasemmalla olevat maljakon sekä ruusukoristeen sai Anja ja oikealla olevat astiat kulhoineen ja koreineen sai itselleen Merja.

Koska itselläni oli jo matkalaukkuja kaksin kappalein, en tällä kertaa osallistunut laukun tekoon vaan näpertelin kattokruunun kanssa, joka kuitenkin kotona työtä jatkaessani, meni aivan solmuun, ja joutuu uusintakäsittelyyn alkutekijöistä lähtien. Jee, enhän olekaan sen kanssa värkännyt kuin reilun viikon ;)

Ehkäpä laukkujen kuvat laittaa tähän Hille kunhan ehtii... Kiitoksia kivasta kerhotuokiosta teille molemmille. Hauskaa oli. Ja jututkin olivat sitä luokkaa...

9 kommenttia:

Merja kirjoitti...

:D juuh....jutut oli hauskoja!!
Tuota...voi harmi,menikö se kattokruunu solmuun ihan totaalisti?Johtuko se kuljetuksesta vai mistä...

H / Lumimäellä kirjoitti...

Teillä on varmasti ollut mukava kerhokerta! :) Ainakin kirjoituksesta sai sellaisen kuvan!

Mielenkiinnolla odotan kuvia aikaansaannoksistanne.

- Virpi kirjoitti...

Hep! Tosi hienoja matka-arkkuja olette tehneetkin! Harmi Anjan kruunun, mutta kylläpä se sieltä tulee, siitä olen ihan varma!

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnitin jonkun haaran väärään kohtaan ja vaikea on purkaa siimaan tehtyjä solmuja! Toinen kerta epäonnistui myös, koska helmet ovat erisuuruisia, joten haaroista tulee eri pituisia, joten toinenkin kyhäelmä joutui tuomituksi. Nyt mietin uutta strategiaa :) Kyllä se tästä, periksi ei anneta. Onhan sitä kummempiakin tehty kuin yks kattokruunu! Mitä kauemmin ahertaa, sen paremmalta tuntuu kun vihdoin saa sen valmiiksi :D

Heli kirjoitti...

Mukava kuulla kerhokuulumisia! Tuollainen matkalaukku pitää kyllä saada tehdyksi, vaikken kerhoon päässytkään;)
Anja, onko sulla ohjeita kattokruunun tekoon vai oletko tehnyt avain "omasta päästä"?

Anonyymi kirjoitti...

Itse sitä kehittelen ihan omasta päästä, mut tietysti mulla on mielikuvia, miltä ne näyttää. Oikeastaan se malli, joka oli ihan hyvä noin silmämääräisesti, ei sitten valon kanssa näyttänytkään hyvältä. Joten tuotekehittely jatkuu... Vaihdan ehkä hieman materiaaleja osittain, saas nähdä... Nyt ku on näin aurinkoista, näkee tehdä jotain niiden pienten helmien kansa, iltaisin ku en näe enää sit. Helmistä suurin osa ku on mustia...

Merja kirjoitti...

kiitos kiitos,kyllä meillä oli hauskaa ;))) (niinkuin aina nukkiskerhossa)
eikös netissä ole jossain ohje kattokruunuun...muistaisin niin.Mullakin on ajatuksissa kruunun teko...mutta vain ajatuksissa toistaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Sain valmiiksi, jee! Ja nyt sitten kyhäelmää kattoon. Ja kruunusta tuli ihan oma suunnittelema. Saattaa tosin muistuttaa joidenki kruunuja, en oo varmaan niitä kaikkia nähny, mut aina näissä omissa jutuissa tulee sellasia: ...teenpäs näin, ei sittenkään, ...jos sittenki noin.. tai vaikka näin... Loppujen lopuksi, saatuani sen valmiiksi, lapset käskivät ripustaa sen ylös alaisin siitä, mitä olin aikonut ;D Joten kunhan saan ripustettua ja hieman "lihaa luiden" ympärille, niin tervetuloa katsomaan taas blogiin, ainakin...

A kirjoitti...

Aivan ihana teeastiasto ja punaisen sävyinen matkalaukku! Nyt parantelin blogini tekstin kokoa ja taustaakin toivottavasti miellyttää.