perjantai 16. tammikuuta 2009

Potkukelkkailua


Seuraavalla kerhokerralla 1.2.Hoon luona on tarkoitus tehdä potkuri ja minä olen valtuutettu potkukelkantekoneuvoja :))
Potkurin ohjetta ja kuvia on nyt tutkittu ja havaittu,ettei ne niin kamalan monimutkainen sittenkään ole.Laitan tähän listan,mitä tarvitaan.Tilaan itselleni noita sorvauksia sen verran,että siitä saa kaikki jotka tarvitsee.
Tässä tulee tarvelista:
-KAHVITIKKUJA
-TULITIKKUJA
-COCTAILTIKKUJA
-MATTOVEITSI
-HOPEAMAALI(jalaksiin)
-SIVELLIN
-AKRYYLIMAALI (koko kelkan maalaukseen,tehdäänkö se kotona vai kerhossa?)
-VALMIITA SORVAUKSIA
-RAUTALANKAA
-LIIMAA

Tämähän on siis Marian ohje,jota sai vapaasti käyttää kun omaan nukketaloon tekee kelkan,ei markkinointimielessä ;)
Että tuollaisia tilpehöörejä mukaan ensi kerralla.Noita tikkuja varmaan kaikilta löytyy,vai löytyykö?Jos kahvitikkuja ei ole,niin kannattaa suunnata vaikka ABC-huoltsikalle kahville,siellä niitä on yleensä läjäpäittäin tarjolla.
Ja swap-aiheena on talvi....

2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Nyt korjaan tota tekstiä ,siis tuleehan siihen muuallekin sorvaus kuin "tankoon",eli siihen tukipuiksi :))

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että kelkan tekemiseen saattaa mennä niin kauan aikaa, että maalauksen voi suorittaa kotona. Katsoin, että kelkkaan pitää olla pystypuiksi erikoissorvaukset, joita kenties ei kellään ole kotosalla. Niiden hinta on reilun euron/2kpl, jotka riittää yhteen kelkkaan. Lisäksi poikkipuita tarvii pari kpl, joten haluatteko, että laitetaan tilaukseen kaikille nuo tarvikkeet. Poikkipuita tarvii 1-2 kpl kelkkaa kohti. Pussissa on 8 kpl ja sen hinta on 1,75. Mulla onkin itsellä kotona muutama sopiva, mutta pussin sisältö riittäisi ainakin 4:lle kerhoilijalle. Ilmoitelkaa kuka haluaa mitäkin, niin laitan tilauksen mahdollisimman pian!