maanantai 5. tammikuuta 2009

Tammikuun kokoontuminen

Otsikon mukaisesti: tervetuloa meille tulevana sunnuntaina kello 15. Ohjelmassa olisi siis ilmeisesti bunkailua eli mukaan:
bunkalankaa (jos Heli pääsee paikalle, sitä saa myös multa)
liimaa
pohjakangasta, johon liimataan liimakangasta. Ilmeisesti ilman jälkimmäistäkin pärjää, itse olen käyttänyt tuota.
Mulla on yksi jouluinen malli, eli jos sinulla on kivoja malleja, ota mukaan!

Tervetuloa!

12 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Ja koska Anja olikin jo tehnyt swappiin sen "valkoisen", joten päätän nyt täällä yksinäni, että swap-aiheemme seuraavalla kerralla on VALKOINEN. Jos jollakin harmittaa ettei otettu "talvea" niin senhän voi ottaa sitten sitä seuraavalla kerralla - koska talveahan on kyllä jäljellä vielä...

Mutta ensi kerralla siis se VALKOINEN! :) Hmm.. mitähän sitä keksisi...

Merja kirjoitti...

valkonen on mun mielestä ollut ties kuinka kauan tähän swappiin aiheena.
ja talvea valitettavasti riittää.

ElliH kirjoitti...

Hei kaikille! Valkoinen passaa.. Passaako muille että otetaan kalenterit matkaan ja sovitaan niitä tapaamis aikoja ja paikkoja muutama ainakin eteenpäin?

Virpi kirjoitti...

Valkoinen passaa, mutta saa nähdä ennätänkö osallistua. Yritetään ainakin! Hille puhuu asiaa, ensi kerralla päätetään kevään kokoontumiset ja aiheet.

Anonyymi kirjoitti...

Kannatetaan täälläkin tuota etukäteen sopimista. Ja ne jotka pääsee paikalle, tulevat ja ketkä ovat estyneet, tulevat toisella kerralla, eikö niin?

Jos alkaisin rempata vähitellen tätä työhuonetta, niin vois kokoontua täälläkin... kun alan jo olla paranemaan päin, että kestää jo touhuta (burana auttaa jälkikolotukseen ;) )

HoO kirjoitti...

Hienoa! Täälläkin kannatetaan ennalta sovittuja tapaamisia - kuten ennenkin ! ;)

Merja kirjoitti...

joo,jostain syystä tällä kerholla on vaikeuksia sopia aikoja ja paikkoja.laitetaan sitten se kalenteri tuonne blogin reunaan,niin ei kellään unohdu.se postailu oli niin sekava,että loppupeleissä en ole vieläkään varma,minä päivänä me nyt kokoonnutaan.
valkoinen on jo valmiina,se vaan on eri asia sitten,kelpaako se.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Merja! Jos se on valkoinen, se kelpaa. Älä suotta ole turhan kriittinen, kun ei siihen ole mitään aihetta :D
Minun tekele SAA kelvata ;)

ElliH kirjoitti...

Tuossa hunteerasin että josko mie ottasin sunnuntaina lasten leikittäjän roolin.. minulla olis yksi pikku maalaus juttu pikku tytöille..yli 3 vee vuotiaille.. montas neitiä olis kerhoon tulossa sunnuntaina? Niin ja jos vain Virpille sopii ja annat meille pöydän pätkän käyttöön? Minulla ei ole bunka lankoja joten katselijan roolissa olen kerhossa ja siinä voisin samalla tehdä jotain "hyödyllistä" ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on sekainen läjä bunkalankaa, josta voi kokeilla, miltä maton teko tuntuu, jos siinä maalausohjaajan toimesta silmä ja kädet hetkeksi liikenee ;) Nimittäin en itsekään tiä riittääkö mun langat mihinkään mattoon.. Näen sen vasta siinä tehdessä enkä tosiaankaan kaikkia värejä varmaan voi samaan mattoon käyttää. Löysin sen nipun kirpparilta, joten kalliiksi ei tullut. Ota kuitenkin itsellesi joku havillinen kangaspala mukaan mihin törkit tuota lankaa. Siitä ihan oikeasti saa :D
Tässä tapauksessa, että maalaushommia on lapsille niin EHKÄ otan tytön mukaan (?) Toisaalta oon sitä mieltä, että hauskempi olla ilman omia lapsia omassa kerhossa, kun saa keskittyä vaan ihan omiin hommiin.. Joten en kuitenkaan oo varma...

Heli kirjoitti...

Täältäkin ollaan näillä näkymin tulossa. Vaihtojuttua tuskin ennätän tehdä...

Merja kirjoitti...

Hille,sä olisit ihan mun maailman pelastaja,jos leikität lapsia.nimittäin meillä ukko on kelkkailemassa näillä näkymin vielä sunnuntainakin,eli mulla on molemmat mukana,riiwiöni 6v ja 5v.