maanantai 26. toukokuuta 2008

Tik tak...Nukkekotikerhomme on jälleen kokoontunut. Neljä innokasta (Anja, HoO, Merja ja minä)teimme eilen seinäkelloja Anjan luona, aivan oikeilla koneistoilla. Vanhat rannekellot pääsevät nyt koristamaan nukkekodin seiniä. Näitä oli kyllä hauska tehdä (vaikka välillä tuntui, että kaverilla oli paljon parempi tikku maalaukseen;)). Kuvassa osa kelloista vielä keskeneräisinä. Iltapäivä meni oikein mukavasti taas. Anja opasti hienosti meitä kaikkia kellon teossa. HoO:n pienokainenkin oli mukana ja osottautui oikein lupaavaksi askartelijanaluksi lattialla naureskellessaan:)

Swapissa arvottiin kesäisiä juttuja: Onki kalasaaliineen ja astioineen (Anjan tekemät), picnic-kori varusteineen (Merjan), kesäiset istutukset laatikossa (HoO:n) sekä kesähattu ja kukkakimppu (Helin).Kiitos Anja-emännälle ja kaikille!

Nyt suunnittelemme seuraavaa tapaamista kesäkuulle sekä aihetta (mitään ei lyöty lukkoon) ja odotamme kesäisempiä ilmoja tänne pohjoiseenkin. Toivottavasti kaikki pääsevät seuraavalla kerralla mukaan!

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Oli mukavaa,vaikka pieni piiri olikin :) kiitos tuhannesti kaikille,oli rattoisa kerho ja aika kului taas siivillä!

HoO kirjoitti...

Meillä tais vielä jäädä se ensikerran ajankohta, vaihtoaihe ja myös tietysti askarteluaihe päättämättä. Heitelkääpäs tänne ehdotuksia! :)

Itse esitin, että nähtäisiin ennen juhannusta, mutta ilmeisesti kuitenkin arkena, koska viikonloppuina monella oli muuta puuhaa. Eli siis milloin, monelta ja missä?

Vaihtoaiheena olisi siis keittiö, vai(?) Ja edelleen varmaan mennään tuolla arvontaswapilla..

Entä sitten tuo askarteluaihe. Olisiko nyt siis vuoro niiden hajuvesipullojen/lankakerien yms. vai ollaanko rohkeita ja kokeillaan kristallikruunujen kasausta? :)

anja kirjoitti...

Kristallikruunut vievät tosi paljon aikaa ja keskittyä pitää täysillä. Myös jonkinlainen aihio olisi hyvä olla mihin sitä kyhää. Olen tehny ite 2 kattokruunua ihan ilman mallia, joten lamppu on syntynyt tehdessä. Ei välttämättä mikään hyvä idea kerhossa tehtävälle lampulle. Se juhannuksen alusviikko vois olla ihan hyvä, joku arki-ilta..
-hajuvesipulloja voi liimailla
-keittiöpurkkien tekoa samalla systeemillä
-hattuja, kenkiä,
-kirjailuja, liinavaatteita esim kangastilkkuja vaihdellen keskenämme?
- kirjojen tekoa
-tai kahvitikuista liimaten pihakeinu!
Tässäpäs näitä ekana mieleen tulevia. Lisäilkää ja mietitään sitten
Keittiöaihe sopii mulle ihan hyvin swappiin. Arvonta ihan jees.

Merja kirjoitti...

kahvitikuista se keinu...kuulostaa hyvälle,samoin hatut...mä haluaisin hirveästi tehdä ihan "oikeita" huonekaluja,mutta ei ole matskua,pahvista en halua niitä tehdä...

anja kirjoitti...

Arvatkaa mitä myös haluttas tehdä - sellaset kottikärryn tyyliin valmistetut kärryt pihalle kukkia varten :D

Merja kirjoitti...

anja,tuo on kyllä tosi,oliskohan siinä idistä ens kerralle??!!

Jadelia kirjoitti...

Vau!Mikä pienoismaailma!
Aivan upeat kellot!