perjantai 9. toukokuuta 2008

25.5.tapaaminen

Niinhän se oli,että tuolloin tavataan.Onko meininki pitää "kesälomaa"?(mä en kyllä haluais pitää lomaa tästä!)
Ja swappikin oli suunnitteilla.
Mitäs tarvikkeita sitten tarvitaan mukaan?Jos ohjelmassa on kello...vai kattokruunu?hajuvesipullot ainakin,niihin ei mene kauaa.
Olenkohan nyt vähän yli-innokkaana täällä kirjottelemassa :))

Edit. (muokatkaa tätä tarpeen mukaan t.Heli)
Tarvittavat materiaalit seuraavalle kerralle: KELLON tekoa varten:
(Anja antaa kellon kehykseen tarvittavan materiaalin kaikille!)

-vanha kello/ kellotauluprintti sekä siihen sopiva lasi/muovikuori tms.
-akryylimaaleja (tuon tullessani, mitä minulla on, jos vain pääsen kerhoon)
-ohutkärkinen sivellin
-askarteluveitsi, mattoveitsi tms terävä kapistus, jolla voi työstää pahviin reiän
-ketjua esim vanhasta kaulakorusta tai jotain muuta ohutta ketjujuttua punnusten kiinnittämiseen
- pari pientä punnukseksi sopivaa kapistusta, ihan mitä vain:helmiä, korviksen osia tms mitä löydät (tarvittaessa mun varastosta löytyy mahdollisesti jotain..)
- liimaa jolla pahvin kiinnittää kellotauluun
-hiomapaperia reiän siistimistä varten pieni palanen
- kynän pätkä tai muu sen paksuinen tikku hiomapaperin käärimistä varten (voi olla, ettei mulla ole kyniä tarpeeksi)

Kellotaulun kuivumista odotellessa voisimme liimailla parfyymi tms pulloja kasaan mikäli ehdimme. Itselläni on Tiimarista ostettu usean helmen rasia sekä joitain muita helmipusseja , joista voi jokainen ottaa tarvitsemiansa. Jos halukkaat toisivat vähintään yhden helmipussin yhteisesti k'äyttöön niin sasimme rilaisia pulloja tehtyä helmistä. Itselläni on jo iso satsi punaisia helmistä tehtyjä pulloja, joita voisin laittaa halukkaille vaihtoon. Siis periaatteella, ota ja anna... :) Miltä kuulostaa?

Miten swap? Itselleni sopis ihan hyvin kesä-aihe mutta miten haluatte swapin: pari swappi, arvonta-kuten viimeksi vai että jokainen tekee useamman samanlaisen tavaran? Kyseleepi anja

*tässä hieman lisäyksiä anjan toimesta

22 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tuota päivämäärää on suunniteltu, tosin oma osallistuminen vielä epävarmaa.
Minunkin puolesta voitaisiin tavata kesälläkin, miksei vaikka pienemmälläkin kokoonpanolla, jos osa haluaa pitää lomaa:)
Täällä toinen yli-innokas;)

HoO kirjoitti...

Ja mie myös kyllä ilmoittaudun kesä-kerhoilemaan!! Vaikka joka viikko! :) Otan vain pikkuisen mukaani, jos puoliso on töissä. Eli taidan olla sitten melkein yli-yli-innokas...

anja kirjoitti...

ei mua haittaa milloin tavataan.. mitäs tässä lomia pitämään sen kummemmin.. jos ei oo paikkakunnalla kun halutaan kerho järjestää nii järjestetään uudemman kerran, kun joku haluaa. mun mielestä kerhoon voi osallistua vaikka parikin henkilöä, ihan kuin vaan.. yksinhän se ei oo mikään kerho. Siis aina ei tarvi olla kaikki koolla vaan tulee kuka pääsee ja sovitaan paikka sen mukaan. Hyvinkin innokas yksi osallistuja täällä :D SIIS MÄ INHOAN TUOTA KIRJAINPÄTKÄÄ TUOSSA LOPUSSA::::!!! EN NÄE SITÄ IKINÄ :( Nyt piti painella vaan jotain kirjainta peräkkäin niin kauan , että sain kuta kuinkin harvaan laitetut pari kirjainta! Onko tuon ihan PAKKO olla ???

Merja kirjoitti...

No hyvä,täällä on muitakin superhyper innokkaita :)
kiitos anja,teit hyvän materiaalilistan ensikertaa ajatellen.hih,yksinään ei kyllä oikeen saa kerhoa pystyyn,se on tosi,mutta muuten voitas kyllä kerhoilla,miten kellekin sopii kesälläkin :) pihallakin on hyvä askarrella kesällä,ja meillä on ihan suht iso pihapöytä.

anja kirjoitti...

No sittenhän kesän aikana voidaan valloittaa Merjan pihapöytääkin säiden niin salliessa.

HoO kirjoitti...

Ja tuosta swapista. Olisiko se nyt siis arvontaswap ja aiheena se "kesä". Vaikka minulle käy kyllä ryhmäswapikin - silloin vain tarvitaan tietoa, kuinka moni osallistuu! :)

Merja kirjoitti...

musta on helpompi tehä vaan yksi ylläri,eli kannatan samaa systeemiä kuin viime kerralla.

Merja kirjoitti...

Lidilissä oli muuten rannekelloja 4,99(jos muistan oikein) ja oli semmosia joissa oli roomalaiset numerot...ostan sieltä,jollei muualta "irtoa".

Heli kirjoitti...

Kesä ja arvonta sopii:)

Merja kirjoitti...

kiva...mulla on mielessä kaikenlaista kesäjuttua,mitä vois tehdä,kunhan vaan osaisin....

HoO kirjoitti...

Joko kaikki ovat hommanneet kellon seuraavaksi kerraksi? Utelen vain.. :)

Itse ostin kirpparilta 3eurolla, jotta välttyisin Lidlin 5euron kellon ostamiselta ;)

anja kirjoitti...

mä löysin 2 kpl joista pulitin yhteensä euron. Putaan antiikkiliikkeestä, ku oma isä ei hennonnut äidin vanhoja rämiä antaa... Valitettavasti itse tarvin molemmat, ku aattelin siihen kaappikelloon laittaa oikean kellon, jos vain onnistuis.. Putaalla on vielä se toinenki antiikkiliike, ja voihan olla että siellä, mistä ostin, ois enempiki. Kysymällä selviää. Mulla ei onnistunu kirpparilta löytää..tais HoO ehtiä ensin :D Mutta oon tyytyväinen omiin löytöihini :) Ostin korvikset sieltä myös, niistä saan ketjut ja punnukset. Lykästi hieman...

Merja kirjoitti...

mä oon vieläkin kelloa vailla...edes minkäänlaista printtiä ei ole.jospa ens viikon aikana lykästäisi kirpparilla.en ole koskaan käynyt putaan antiikkiliikkeessä,vaikka asun melkein vieressä :)))) pitää kurkata.

anja kirjoitti...

Mulla on tallella ainakin yks mainoslehti, jossa on kellon kuvia. Ja voihan tähän malliin, minkä ite oon tehny, kellon laittaa myöhemminkin printin tilalle, jos haluaa vaihtaa. Käy Merja niissä molemmissa Putaan antiikkiliikkeissä kysymässä. Harmi, että se kirppari sieltä Torpista loppui. Siellä oli aina hirveesti kaikkea hyvää tavaraa.

HoO kirjoitti...

Hei, kerronpas tännekin, että kannattaa käydä Kemin Posliini- ja Akvaariosopissa muuttoalessa! Todella hyviä tarjouksia! Monista askartelu/käsityöjutuista -50%! Sieltä löytyi mm. FimoSoft-massojakin (en kyllä nyt muista oliko niistä alennusta), mutta kuitenkin... :)

Merja kirjoitti...

Jooo,täytyy käydä tsekkaamassa.harmi tosiaan se kirppis,mäkin myin siellä monesti ja tein myös löytöjä.ja kiitti myös Hoolle vinkistä...

anja kirjoitti...

Ja mikäli kotoa löytyy hajuvesi- ym pulloiksi sopivia helmiä niin niitähän voi ottaa myös mukaan jos haluaa/aikaa jää liimailla itselle pulloja. Itsellä on aika monenlaisia helmiä enkä viitsi samanlaisia pulloja kovin montaa tehdä. Mutta jos sekoittelemme/vaihtelemme helmiä niin saatais erinnäköisiä pulloja tehtyä.
Muuten mites tähän bloggeriin voi kommentoida omalla nimellä noin, että saa linkin omille sivuilleen? Itsellä kun ei ole bloggerissa vaan tuolla vuodatuksen puolella...eikä mun nimestä taida onnistua päästä yhtään mihinkään, vaikka alapuolelle linkki pitää laittaa???

Merja kirjoitti...

Edelleen vailla kelloa,mutta ehtiihän sen jälkeenkinpäin.tuota...en kyllä tiedä,miten vuodatuksen linkin sais tänne!pitää kysyä joltain viisaammalta...Hoo?
Mulla on helmiä sekalainen seurakunta,otan ne mukaan.

HoO kirjoitti...

No tuota tuota. En usko, että se onnistuu, koska on Vuodatuksen blogi. Tuosta OpenID-kohdasta voi määrittää sen oman blogiosoitteen, mutta eivät taida hyväksyä Vuodatusta. LiveJournalin kuitenkin esimerkiksi hyväksyy ja muitakin. OpenID-kohtaa voit toki itse tutkailla. Se siis löytyy tuosta alta mistä jätät kommentin tähän sivulle. Eli kohdasta mistä valitset henkilöllisyyden, esim. nimi, anonyymi tms.

Merja kirjoitti...

Mä tuun sitten ilman kelloa.Ja vaihtarikin on vielä hiukan vaiheessa,mutta eiköhän se huomiseen mennessä valmistu ;)))
ettekä ikinä arvaa,mikä se on :P

HoO kirjoitti...

En oikein vielä tiedä pääsenkö miekään tulemaan...kun pitäisi ottaa tyttökin mukaan, jos tulisin. Tilda-kerhossa sen näki, etten mitään saanut tehtyä kun neiti oli mukana ;) Enkä ole vielä tehnyt sitä swappiakaan... Katson asiaa huomenna uudestaan.

Merja kirjoitti...

Voi Hoo,toivottavasti pääset!mä voisin kyllä yrittää auttaa Liljan kanssa...