perjantai 1. kesäkuuta 2012

Miniatyyrimarkkinat Tornioon?

Täällä olemme hiukan pohdiskelleet josko joskus pidettäisiin nukkekotimarkkinat meillä täällä pohjoisessakin.
Mutta tosiaan: mietimme vasta ;)
Ole ystävällinen ja osallistu kyselyymme (löytyy tuosta sivupalkista oikealta), että mikä kuukausi olisi paras ajankohta markkinoiden pidolle.

Lämpöinen kiitos jo etukäteen jokaiselle joka itselleen sopivimman ajankohtakuukauden sieltä klikkaa :)

Kaikenlaisia ideoita, toiveita tai muuta sellaista otamme mielellämme myös vastaan - vaikka tähän postaukseen kommentoimalla. 
Kerrothan myös olisitko mahdollisesti tulossa, jos joskus sellaiset järjestäisimme(?)

4 kommenttia:

Sussu kirjoitti...

Ihanaa että joku muukin tällaista miettii. Itse olenkin ihmetellyt miksi kaikki miniatyyrimarkkinat ja vastaavat ovat aina etelässä kun meitä harrastajia varmasti löytyy täältä pohjosemmastakin... yllättävänkin paljon. :) Itse olen Oulun eteläisestä ja varmasti osallistuisin jos tänne pohjoiseen saisi miniatyyrimarkkinat. Pistäkäähän mylly pyörimään ja markkinat pystyyn. Tsemppiä kovasti! ;)

Tiina kirjoitti...

Tulen tämmöiseen tapahtumaan ilman muuta. Myyjäksi ja ostajaksi.

Tuulia kirjoitti...

Entäpä jos me PikkuRouwat ja torniolaiset yhdistäisimme voimavaramme ja järjestäisimme tapahtuman yhdessä?? Olisiko paikka silloin Tornio vai Oulu vai jotain siltä väliltä? Tässä pohtimista kesän ajaksi!

Annastiina kirjoitti...

Hei!
Meillä täällä Kemissä ei ole varsinaista nukkekotikerhoa ollenkaan (emme ainakaan tiedä olevan) ja nyt olisi tarkoitus varovasti sellainen aloittaa. Aloitamme sen ensin kolmen naisen kera (siis kokoonnumme ensi kertaa ke.5.9) jolloin kerhon perustamista aletaan työstään. Olisimme niin iloisia hyvistä vinkeistä mitä onnistuneille kerhoilloille tulisi huomioon ottaa. Meillä kaikilla on nukkekotiharrastus ollut jo monen monta vuotta ja Blogikin löytyy yhdeltä. Mukavia kerhoiltoja teille. Ja markkinoille kyllä tulisimme....ja jos ajankohtaa pohditte niin pimein aika piristyisi vallan markkinoilla, eli esim. marraskuussa.