perjantai 30. lokakuuta 2009

Rautalangan vääntöä

Viime tiistaina oli jälleen nukkiskerhomme aika kokoontua. Aiheenamme oli rautalankailu. Väänsimme Virpin ja Leenan kanssa opastuksellani rautalangasta kynttilänjalat. Kuvassa (joka ei ole kyllä mikään paras mahdollinen otos) näkyy aikaansaannoksemme. Virpi ja Leena olivat kyllä parhaat oppilaat, kun juurikaan ei tarvinnut mitään heille "vääntää rautalangasta" vaan oppi meni perille hyvinkin helposti :) Kiitos vielä teille siitä. Merja ja Tellu rautalankailivat myöskin joitain juttuja. Laittakaahan tytöt kuvia omistanne! :)

Swappikin oli, johon en itse jälleen kerran pystynyt osallistumaan ajanpuutteen vuoksi. Aiheena swapissa oli "lelut". Lisätkääpäs kuva niistäkin, että saadaan muut ihailla ;)EDIT. Merjan kuva lelu-swapista.

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Voi HoO,turha luulla että mä rautalankailisin yhtään mitään ;D kai se on sitä kun joka päivä saa vääntää rautalangasta lapsille ;))
laitoin vaihtareista kuvan omaan "mummoblogiin",että kurkkikaas sinne.

H / Lumimäellä kirjoitti...

Käväsin nappaamassa sen blogistasi tännekin näytille :) Toivottavasti ei haittaa.

Tellu kirjoitti...

Joo ja multakaan ei syntynyt mitään muutako rautalangan pätkiä sinä iltana,,,,valitettavasti,,,tuntui se niin vaikealta.

- Virpi kirjoitti...

Kiitos vielä opelle, oli tosi kivaa! Näin edistyneenä oppilaana haluaisin kyllä oppia lisää. :O) Heh, ihan oikeesti, miten ihmeessä niitä kynttiläpesiä väännetään siihen jalkaan enemmän kuin yksi?!?! Olen vääntänyt kotosalla näitä varmaan parikymmentä kappaletta, koukussa siis ollaan!

Tellu kirjoitti...

Se on tosi helppoa, tosin pitää olla muutama lanka enemmän,,,,,itse oon nyt tehnyt 4 haarasia joissa 6 lankaa käytettynä.

Tellu kirjoitti...

Anteeksi tuli sammakoita, siis 7 lankaa käytettynä.

Sivina kirjoitti...

Tuo toinen blogisi: Minipiirimme, kuulostaa hauskalta paikalta. Onko siellä sillä tavalla kuin esim. Tilda addikti blogissa, eli kaikki tiimin jäsenet kitjoittavat kirjoituksia (ilmeisesti nukkekoti jutuista tässä tapauksessa?)...? Voiko sinne päästä mukaan? =)