sunnuntai 2. elokuuta 2009

Tervetuloa kerhoon!

Hei kaikille miniystävilleni!Julistan uuden kokoontumisajan syyskauden ensimmäiselle tapaamiskerrallemme. Tapaaminen maanantaina 10.8 kello 18.00 minun luonani, osoitteen saatte sähköpostistani. Kerhoomme näyttäisi olevan tulossa uusia jäseniä, joten syyskauden ensimmäinen kerhokerta sisältää pääasiallisesti tutustumista, turinaa ja syyskauden suunnittelua. Syksy sisältää monenmoista haastetta aina nukkekodinrakennuskurssista alkaen, joten mukaan kannattaa lähteä, tiedossa on paljon kivaa! Tarjolla paakkelsia laadultaan jotakin itsetehdyn ja kaupastaostetun välistä, riippuu miten ennätän ja kahvia sekä teetä. Tehdään tästä käynnistyvästä nukkekotisteluvuodesta entistäkin mukavampi ja toimivampi! Muistakaa kertoa netittömille tai sähköpostia käyttämättömille ystävillenne kerhotapaamisesta. Tervetuloa!
Virpi

3 kommenttia:

ElliH kirjoitti...

Kiitos kutsusta Virpi! Tulen mielelläni kerhoilemaan jos olen toipunut reissusta, tulemme su iltana pohjanmaa turneelta kotiin..
Onko meillä joku vaihto? vai kokoonnutaanko vain tarkastelemaan kalenterita?

Merja kirjoitti...

hyvemmälle kuulostaa tää arki-ilta...jollei meillä satu agi-treenit samaan syssyyn...toivottavasti ei sattuisi,haluan tulla mukaan...niin,onko swappia?ylläriswappia?!

- Virpi kirjoitti...

Hei!
Kiva, että arki kuulostaa hyvältä ajalta! Neuvotellaan tulevista tapaamisista sitten paikanpäällä. Meille on tulossa nyt uusia jäseniä, joten jätetäänkö swap väliin? Tai sitten sovitaan pariswapeista jne. Ja jos haluaa, voisi tuoda vaikka jonkun jutun arvottavaksi. Minulla oli ajatuksena, että arvottaisiin osallistujien kesken yhdet tekemäni patalaput.