lauantai 14. maaliskuuta 2009

"Kenkäkerhossa"

Meän tyärten kesken kokoonnuttiin tällä kertaa Leenan luona. Kiitos emännälle kivasta nukkekotinäyttelystä, joka odotti jo eteisessä saapuessamme kerhoon, tarjoilusta sekä opastuksesta kenkien valmistukseen. Kovin montaa kenkäparia ei tainnut syntyä kerhoaikana eikä niistä ole kuviakaan näyttää, sillä kerhoilun ohessa teimme miniostoksia Peekaan Paulalta, joka oli tuonut hienon kangasvalikoimansa mukanaan:)Swapattiin ullakko-aiheella. Merjan tekemä vanha turkki sykähdytti kaikkia:) Tämä oli muistaakseni Ernesti-isoisovaarin vanha turkki, mukana vanha sanomalehti, kirja sekä patsas. Nämä menivät Leenalle. HoO oli askarrellut vanhoja mattoja ja tarjottimen, jotka sai Merja. Minä sain Virpin tekemät virkatut tyynyt sekä puulaatikon ja Virpi puolestaan minun punomani kukka-amppelin. Leenan tekemät maton, takin, mattopiiskan ja taulun sai HoO.

Kiitos mukavasta kerhosta! (Ja toivottavasti kerhoemäntämme sai nukkekotinsa järjestykseen lastemme leikkien jäljiltä!)

Hei miniystävät, laittakaahan kuvia kengistänne tänne;)

Edit 17.3.2009 (HoO)
Tässä omat säälittävät tekeleeni - no ovat ne ensimmäisiksi suutaroinneiksi ehkä ihan ok:t ;)

4 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Siehän se olit Heli nopia! ;)

Kiitos vielä minultakin emännälle, sekä muille kerhoilijoille - teitä on aina niin mukava nähdä! Kiitos myös Paulalle mukanaolosta ja ihanista ostamistani tarvikkeista :)

Merja kirjoitti...

Kiitos kaikille,oli mukavaa ja aikaakin vierähti ihan kiitettävästi.
Paulan valikoima oli ihana,kiitos suuresti sen esittelystä :)
En saanut kenkiä aikaan,ehkä yön pimeinä tunteina sitten...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania swap-tavaroita, etenkin turkki! Kyllä nyt Fia on kade, kun sillä on vaan puoliturkki ;) Ja kiitos Merjalle nappikauppojen tekemisestä.

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty kirjoitti...

Hi Anja, Thanks for visiting my blog and leaving me such a lovely comment! You have a lot of beautiful miniatures here. I'll enjoy looking around your blog!
Greetings from New Zealand!
Mercedes