sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Joulua valmistelemassa

Meän tyärten kerhoon kokoontui tänään Virpin luokse ElliH, HoO, minä(Anja) sekä emäntänä toiminut Virpi tietysti oli kotonaan :D
Merja käväisi pikaisesti ovella heittämässä swapvaihtonsa kiirehtiessään joulupukin pajalle lahjoja katsomaan.
Tässä meidän vaihtotavaramme sitten kokonaisuudessaan. Aiheena oli joulu, kuinkas muutenkaan.

Taimpana runsassisältöinen paketti kaikkea mahdollista tontuista puukenkiin sai arvonnassa Ellih ja paketin sisältö oli Merjalta peräisin. Vasemmalla vaaleanpunapalloisen kankaan päällä pari kukkaruukkua sekä joulutähti, korunosia käytettäväksi vaikkapa kynttilänjalkaan tms. Paketti oli Virpiltä ja sen sain minä. Keskellä joulupukki sekä 3D-rintaneula, joka oli mitä mainioin valmis taulu seinälle. Lisänä paketissa taisi olla kiiltokuva. Paketti oli Ellih:ltä ja sen sai Virpi. Oikealla vihreän joulukankaan päällä(sopii vaikka pöytäliinaksi tai kuusen alle) helmistä tehtyjä joulutähtiä, muutama pieni tiuku sekä massasta tehty joulutähti ja minitonttu. Paketin ympärillä oli kuusen punokseksi sopivaa valkoista "jotakin". Paketin sai HoO ja oli minun kokoama. Äh, piti olla Merjallekin osunut paketti, mutta taisi HoO sen piilottaa omiin kätköihinsä eikä se nyt olekaan tässä. Ehkä HoO viitsii laittaa kuvan tavaroista tähän? (Edit. Nyt kuva myös Merjan saamista tavaroista.)Merja sai jouluisen kranssin, hyasintin, joulukuusenkoristepalloja ja -nauhaa.


Me askartelimme kynttelikköjä, joista tässä hieno ja edustava kuva! Minun mielestä niistä tuli aivan upeita. Mallina meillä taisi olla vasemmalla oleva 3-haarainen kynttelikkö, jonka kynttilöitä on jo ehditty hieman polttaa :)

Matalat kyntteliköt edestä päin lueteltuna: ensimmäinen on Virpin, eli tuo jossa on tasapitkät kynttilät. Toisena keskellä, eripituisilla kynttilöillä varustettu on HoO:n muotoilua ja siitä oikealla minun itseni tekemä kynttelikkö, jonka kynttilät ovat ilman sydänlankaa. Taitaa olla valuvirhe kynttilöissä ;) Takana oikealla oleva korkeampi 3-haarainen kynttilöillä varustettu kynttelikkö on Ellih:n "Pentik-laatua" ja se viimeinen jäljellä oleva on minun toinen vielä vaiheeseen jäänyt raakileeni.

Pieniä tonttujakin oli innokkaana paikalla katselemassa askartelujamme sekä askartelemassa omia joulukukkiaan. Me isommat tontut piipahdimme keskustelun ja askartelun lomassa ihailemaan Virpin Kurjenpolvea, joka ilman emäntää tällä hetkellä viettää hiljaiseloa.

Kerhoilu oli taas niin hauskaa. Kiitos Virpille, kun pystyit kutsumaan meidät näin joulun alla kaiken kiireeenkin keskellä kerhoilemaan luoksesi. Yksi oli joukosta poissa, liekö omien kiireiden keskellä unohtanut koko kerhon(?). Hänen pieniä tonttujaan kaipasi ja odotti kaksi muuta tonttua oikein kovasti. Ehkä seuraavalla kerralla sitten, joka lienee sitten tammikuussa. Siihen asti siis.

Mutta seuraavaa kertaa voimmekin pikku hiljaa alkaa varmaan jo suunnittelemaan, eikös vaan!

7 kommenttia:

ElliH kirjoitti...

Kiitos Virpille ja muille mukavasta askartelu tuokiosta! Oli kiva tulla teidän kanssa tekemään jotain pienen pientä. Odotan jo seuraavaa kertaa! Harmi kun kaikki ei päässyt tulemaan kerhoilemaan..

Merja kirjoitti...

voi nenä..olisin niin mieluusti ollut paikalla,vaan joulupukin asioilla piti juosta.täytyy yritää ite tehdä kynttilänjalka.
maltankohan odottaa,että saan swappini..... :P
Anjalle kiitos ylläristä ja joulukorteista ;) sekä Hillelle tyttösestä,nyt en kyllä tiedä,kuka tämä tyttönen mahtaa olla,perheenjäsen vaiko naapurinlikka...mutta Liisalta se näyttää.

H / Lumimäellä kirjoitti...

Oikein paljon kiitoksia myös minun puolestani! Ensi kertaa taas odotellaan.

Olisiko tammikuun swap-aiheena TALVI tai VALKOINEN?

Entä askarteluna bunkailu?

Missä kerhoillaan ja koska :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs jos aiheena ois valkoinen... sehän voi olla ihan hyvin myös talveen liittyvä, muttei pakollinen. Itsellä nimittäin tuossa on valkoista kehitteillä, joten voisin jatkaa siitä yhteen kasaan keräämistäni materiaaleista. Mulla ois tuota bunkalankaa! Ois kyllä kiva käyttää ne johonkin ja mattoja talot aina tarvivat. Joten aiheet olis kyllä nyt kohillaan :D
Oisko 4 tai 11 tammikuuta jompi kumpi päivä(pyhiä molemmat) tai siis riippuen kenen luona pääsemme kokoontumaan. Jokohan huoneeni ois helmi/maaliskuussa siinä kunnossa, että meille vois tulla, mutta näin pian tammikuulle en pysty tilaa järjestämään kylkeni vuoksi :(

Heli kirjoitti...

Ihania askarteluja olette tehneet!
En suinkaan unohtanut kerhoa (eihän nukkekotikerhoa voi unohtaa;)), tuli muu este ja harmitti, etten päässyt mukaan.
Nyt täytyy "etäkerhoilla" ja tehdä kynttelikkö kotona...

Merja kirjoitti...

Heli:täällä toinen "etäkerhoilija",älä sure!

Merja kirjoitti...

Vielä kiitokset tuosta jouluswapista Hoolle,se oli aivan ihana,koristeet ja kukka ja kranssi...tosi SIEVIÄ kaikki!ja pääsivät heti "käyttöön" :)
mulle kyllä passaa valkoinen ensi vaihtarin aiheeksi,siinä tosin on aika paljon liikkumavaraa......