torstai 14. elokuuta 2008

"Meän tyärten" kokoontumiset jatkossa

Tämä Carl Larssonin maalaus kuvaa mielestäni hienosti nukkiskerhomme kokoontumisia :) Anjan kanssa tänä päivänä mietimme, että miksemme hiukan helpottaisi kerhomme kokoontumisajankohtien päätöstä ja tee valmista kerhosuunnitelmaa tälle syyslukukaudelle. Helpottaisi kovasti jottei joka kerta tarvitsisi erikseen miettiä koska ja missä - eniten päänvaivaa tuottaa se, että aina koetamme löytää sellaisen päivän, joka sopii kaikille... Tuntuisiko ihan kauhealta ajatus, että jos ei pääse tulemaan niin ei pääse tulemaan(?) Varmasti meille jokaiselle joskus sattuu jokin muu meno päällekkäin... Ja sekin, että tekisimme aikataulun jo ennalta voisi helpottaa sitä, ettemme koskaan buukkaisi mitään kerhon kokoontumispäivälle! (Mikä edes voisi olla tärkeämpää?) ;)

Eli nyt vain täytyisi valmiiksi miettiä syys-joulukuun tapaamiset (pvm, kellonaika, kokoontumispaikka sekä askartelu- ja swap-aiheet).
Ehdotukseni olisi, että kokoontuisimme joka 3. viikko. (Mielestäni kerran kuussa tuntuu liian harvalta, mutta olisiko sittan taas joka toinen viikko liian usein(?) Olisi ehkä helpointa sopia myös tietty viikonpäivä, jotta kerhopäivät olisi helpointa "järjestää" aikatauluun. Eli olisiko tämä kokoontumispäivä sunnuntai (iltapäivä), koska ainakin keväällä se tuntui kaikista sopivimmalta jokaiselle meistä(?)
Tämän kuun kerhopäivä pitäisi saada sovituksi, josta voisimme sitten aloittaa laskemisen (seuraavien kerhojen ajankohdat) tai voisihan sen tehdä vaikka jo etukäteenkin. Laskeskelin tuossa, että suunnilleen 6-8 kertaa kerkeäisimme nähdä ennen joulua, jos kolmen viikon välein kokoontuisimme.

Miltäs tämmöinen suunnitelma kuulostaisi? Voisin tehdä meille vaikka kalenterin mukaillen Marian kerhon kokoontumissuunnitelmaa. Meidän kerhokalenterimme tulisi olemaan tällä erää kuitenkin vain jouluun saakka, sen jälkeen sitten uusi.
Voisin vaikka tehdä kalenterin (haluaako joku avustaa?) ja päättää siihen alustavasti kaiken. Tietysti voisin vaikka mailitse/tämän postauksen kommentteihin ottaa vastaan askartelu- sekä swap-aihe-ehdotuksia. Ja kunhan kalenteri on suht valmis teemme kerhopaikanvalintakyselyn - eli päätämme kenen luona milloinkin kokoonnutaan (ja tietystikään ei kaikkien luona tarvitse edes kokoontua, jos ei tahdo, mutta että saataisiin paikatkin jo valmiiksi päätettyä.)

Tässä ainakin muutamia askarteluaiheita, joita Anjan kanssa jo hiukan mietimme:

- matka-arkku

- massailut

- hatut


Nyt toivon hyvin runsasta keskustelua/kommentointia, koska yhdessä me tässä ollaan! :)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ennakkosuunnitelma syksyn kerhoilulle on hyvä idea, jos kokoontumispaikat järjestyvät. Kieltämättä helpompi, jos hyvissä ajoin etukäteen tietäisi milloin kerho on. Suunnitellaan vaan yhdessä vaikka sähköpostitse tarkemmin.
Ensimmäinen kuva on kiva, siellähän on lapsetkin mukana;)

Merja kirjoitti...

joo,kuulostaa hyvälle.sopii mulle ainakin tällä hetkellä ;)) kauheetahan se tosin on,jos ei pääse kerhoon,mutta eihän sitä voi tietää,mitä sattuu samalle päivää.
se matka-arkku on munkin listalla,jonka siis tahtoisin...

- Virpi kirjoitti...

Hei!
Sovitaan vaan ennalta syksyn tapaamiset. Ja yhdeksi tapaamiskerran tekeleeksi ehdottaisin pikkunukkeja, joista olen tehnyt. Näihin tarvitaan Cernit-massaa, yhdestä palasta tekisimmme kaikki kyllä monta nukkea. Meillä voidaan kokoontua kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin tätä jo Hannan kanssa pohtineena kannatan. Jos nyt seuraava kerta olis ensi viikonloppuna? Ja siitä seuraavat 3vk:n välein. Ja jos tiivistämme kork. kahteen tuntiin, mitäs mieltä olette. Meillähän on myös tämä mun oma harrastushuone, jonka Hanna jo näkikin.., jos tämän järjestää, tänne mahtuu kyllä pöydän ääreen myös jonain kertana. Voidaan mun puolesta ihan hyvin vuorotella, kuka haluaa luokseen kutsua porukkaa. Ja nuo massailut: nuket, astiat tms sellaiset voi varmaan tehdä mielitekojen mukaan kuka mitäkin haluaa, ja vaikka paistaa kotona, eikö vaan?
Ihania kuvia tässä blogissa :D

ElliH kirjoitti...

Minusta olisi todella mukavaa jos voitaisiin sopia etukäteen kokoontumisi kertoja, pystyn järjestelemään töitäni sen mukaan että pääsen näpertelemään teidän kanssa. Ensi lauantaina pääsen muuten tulemaan jos niin päätätte että kokoonnutaan jossain. Leiri ei noussut pystyyn joten tuli vapaa viikon loppu ;) Meilläkin voi kokoontua joko kotona tai työ maalla, siellä on tilaa ja välineitäkin löytyy.. Meille on vain aina vähän ajamista.. Eiköhän oteta seuraavaan kokoonumiseen kalenterit mukaan ja aletaan laittamaan kerhokertoja ylös :)

H / Lumimäellä kirjoitti...

Eli pitäskö se sitten sopia, että joko la 23. tai su 24.8. ? Ja vaikka klo 15-17 Anjan luona. Mitäs tuumaatte? Toivottavasti suurin osa kuitenkin pääsisi mukaan. :) Mutta siirretään, jos porukka ei pääse!

Anonyymi kirjoitti...

Jos seuraavalla kerralla ristipistellään, niin tehtäiskö sitä seuraavalla kerralla Virpin ehdottamia pikkunukkeja, ovathan ne niin ihastuttavia!
Jos kerhoaika rajataan kahteen tuntiin, sillä rauhoitetaan kerhoemännän yksityiselämää, ei mene koko päivä kerhoiluun eli varmasti hyvä asia. Jokainen voi tehdä kotona mininsä loppuun, jos ei kerhossa ehdi (kuten minäkin aina teen:))

H / Lumimäellä kirjoitti...

Aivan! Niin on minullakin tapana aina tehdä kotona loppuun. Aloitushan se yleensä aina on kaikista "vaikeinta".. :D

ElliH kirjoitti...

Nähtäisiinkö mielummin lauantaina. Kerkesin sunnuntaille jo sopia työ juttuja.. kovasti haluttaa tulla tekemään teidän kanssa jotain ja olen saanu tehtyä jo sitä jotain vihreää.. olen ihan kuin se kuuluisa kissa pistoksissa tekemisieni kanssa ;)

Merja kirjoitti...

Mulle käy todennäkösesti lauantai ihan hyvin edelleen,ei ainakaan vielä ole tullut estoja.Se jokin vihreä vielä odottaa inspistä....

Anonyymi kirjoitti...

Sovitaan vaan mun puolesta tuo lauantai, ja meille voidaan kokoontua. Järjestän tätä toista tilaa, että perheen käyttöön jää keittiö. Ja onhan se aina mahdollista mennä tuohon "takkahuoneeseen", minkä nukkekotimaailmani on olohuoneelta valloittanut. Jos Ellih tulet Virpin luokse, niin voitte tulla yhdessä meille klo 15:sta. Meän talo näkyy siitä Virpiltä...

H / Lumimäellä kirjoitti...

Jee! Ja nyt kun vain sais sen inspiraation siihen vihreä-juttuun.. ;) Tuntuu ettei oikein keksi mitään kivaa...

Merja kirjoitti...

Tää vaihtari on yllättävän kinkkinen.yritän nyt yhtä,jos ei onnistu niin toista.
piti jo aiemmin sanoa että nää LArs Carlssonin vai Carl Larssonin taideteokset on ihastuttavia,olen aina tykännyt niistä.
JA hei,mulla on ihastuttavia ohjeita ristipistoihin,Tuula kävi tuomassa :) kun vaan osaisin...

- Virpi kirjoitti...

Hep!
Mulla jää lauantai väliin, meillä on kahdet synttärit just tuossa kerhoajankohdan kummankin puolen. Eli ensi kertaan siis minun osaltani! Vaikka toki meikäläisen huushollin voi ottaa maamerkiksi, kaukana en kuitenknaan ole.