keskiviikko 6. elokuuta 2008

Nukkekotikerholaisten joulukalenterivaihto


Laitanpas tänne nyt aloituksen tästä.Eli onko mukaan lähtijöitä,jos väsätään joulukalenterit?Mielestäni luukuissa voi olla materiaalia(kangasta,nappia,nauhaa,mitä vaan mistä voi tehdä nukkikseen jotain)joku valmis pikkutavara,itsetehty esine tms...
Kertokaapas mielipiteitänne!

5 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Hmm.. Ajattelin osallistua Nuket-listan kalenteriin ja Nk-piirin kalenteriin olenkin jo osallistunut. Eli en ehkä kuiten ihan kalenteriin taida osallistua enää tälle vuodelle...

Mutta miten olisi jos koottaisiin jonkinlaiset nukkisaiheiset joululahjat jokaiselle kerhon jäsenelle? Vaikka että arvottaisiin pari - ja sitä paria ei tietysti paljastettaisi kuin vasta sitten kun paketin on avannut ja sieltä löytyisi lahjanantajan nimi. Antaja siis tietäisi lahjansaajan, jotta voisi antaa juuri hänelle "kaavaillun" lahjan. (Toki meidän, jotka tahdomme lahjavaihtoon osallistua, tulisi kertoa hiukan mistä pidämme.)

Lahja voisi olla hiukan runsaampi kuin pelkkä vaihtojuttu. (Esim. se voisi sisältää itsetehtyjen/ostettujen tavaroiden lisäksi myös askartelumateriaalia tms.)

HoO kirjoitti...

Kertokaahan tänne hiukan omia mielipiteitänne asiasta, jotta voisi jo hiukan alkaa tätä asiaa järjestelemään. Itse voisin vaikka toimia tämän vaihdon emona - arpoisin parit jne. Ilmoittautumisen voisi tehdä vaikka mulle mailiin ja samalla hiukan kertoisi mistä pitäisi yms. ja sen tiedon sitten välittäisin myös itse lahjanantajalle.

Heli kirjoitti...

Täälläkin ollaan mukana jo Nk-piirin joulukalenterissa, mutta tuo HoO:n mainitsema joululahja jollekin kerholaiselle kuulostaa kivalta ja mahdolliselta toteuttaa.

ElliH kirjoitti...

Minulle passaa kaikki..
Käy lahja ja käy kalenteri.. itsellä työt vie paljon aikaa joten ajoissa ku tiedän pystyn loihtimaan melkein ihmeitä ;) Koskas me kokoonnutaan seuraavan kerran? Osaisin varata kalenteriin vapaata aikaa ajoissa...

Merja kirjoitti...

mikä on NK-piiri?mäkin ajattelin nuket-listan kalenteriin osallistua,jos huolivat mukaan ;)
mutta Anjan kanssa mietittiin tätä kalenteria.no,kertokaahan loputkin mielipiteenne!jos ei kalenteria tänne tule,niin lähden joululahjavaihtariin mukaan!