keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Uusi ilme Tornion Nukkekotiharrastajien blogille

Hei kaikki Tornion harrastajat! Haluaisimmeko tälle blogillemme jonkinlaisen oman ilmeen? Siis tarkoitan esimerkiksi jonkilaista kuvaa yläosaan/ banneria ja ehkä mahdollisesti myös omaa bloginappiamme. Tein meille tuonne Pohjoisen Tilda-addiktien blogiimme blogin otsikkoyläbannerin ja sitten myös bloginapin. Olisiko kenelläkään ideoita millaisen ilmeen haluaisimme sivuillemme tai mitä kuvaa tai muuta voisimme käyttää... Miettikää värimaailmaa, mahdollista logoa, ja mikä se meidän nimemme nyt sitten voisi olla... Ideoikaa ja kertokaa mietteitänne tänne. Mietitään yhdessä sitten vaikka sunnuntaina vielä lisää kerhon yhteydessä! :)
Olisin kuiten valmis tekemään bannerin + napin, kunhan vain saisin avustusta teiltä kaikilta uuden ilmeen ideoimisessa, koska jotain väriä/ilmettä nämä meidän sivumme hiukan kaipaavat - eikös totta?! :)

9 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Erinomainen idea HoO! Ainakin minun puolestani saat vapaat kädet, jos kerran osaat moisia värkätä. Täällä voisi olla myös yksi yksityisesti bloginapista ja banneristakin kiinnostunut, kun ei osaa sellaisia tehdä. Kerran oli Väinölän Marian banneri koottu erilaisista hänen tekemistään minitöistä, mielestäni se oli kaunis, sellainen leikekirjamainen. Eli ehkä jokaisen jostakin työstä tms.? Toisekseen, blogin värimaailmaa ja ulkoasua jne. saa ja PITÄÄ fiksailla kukin kykyjensä mukaisesti, itse kun tämän kyhäsin, en ollenkaan harkinnut värejä tms. Eli blogin tuunaus on paitsi sallittua, myös oikein toivottavaa! :O)

Anonyymi kirjoitti...

Kannatetaan myös hieman jotain "omaa" tähän ulkonäköön. Tuo vois olla hyvä idea, että kultakin jotain itsetehtyä olis bannerissa. Ja voisko tehdä sellaista, että bannerin "taustassa" olis jotain paikallisia maisemia (jokimaisema?)ja sen päällä meidän askarteluja? Mutta se nimi..? Onko mahdoton johdatella nimi sellaisesta kuvasta?

Heli kirjoitti...

"Leikekirjamainen" banneri kuulostaa hienolta. Kiva, jos sellainen onnistuisi. Kuten Anja mainitsi, että jokaiselta jotain itse tehtyä kuulostaa kivalta idealta myös, ja pala "paikkakuntaakin"voisi olla:)Koska HOo on taituri, ehkä häneltä syntyy pari vaihtoehtoa, joista valita sitten...

anja kirjoitti...

Tuossa autolla aamulla terveyskeskukseen ajellessani (krooninen korvatulehdus vaivannut jo viime kesän lopulta alkaen) pätkähti mieleeni sellainen hassu nimi kuin "minihöperöt"... Itse kun pidän tuollaisista vähemmän vakavista nimistä :) Heitelkääpä tekin omia ehdotuksia tänne, niin pääsis nimen valinnan jälkeen suunnittelemaan logoa!

Merja kirjoitti...

Hyvä idis!
ei muuta kun skräppäämään....osaatko Hoo skräpätä tietokoneella?tiedän yhden,joka osaa :)
kannatan siis "leikekirjamaista" ulkoasua :)))

Merja kirjoitti...

Hyvä idis!
ei muuta kun skräppäämään....osaatko Hoo skräpätä tietokoneella?tiedän yhden,joka osaa :)
kannatan siis "leikekirjamaista" ulkoasua :)))

HoO kirjoitti...

Hmm.. Siis, että niitä kirjaimen muotoisia "leikkaisin" kuvistamme? Sitähän se photoshoppaaminen oikeastaan onkin... Kyllä kaikki onnistuu. Ei mitään rajoitteita :)

HoO kirjoitti...

Ei siis tietysti pelkästään sitä, mutta sillä kyllä pystyy lähes mihin vain! :) Se on hyvä ohjelma.

Virpi kirjoitti...

Hei!
Ihan nopeasti, lähden hulinoimaan Seminaarinkadulle: minusta tuo banneri voisi olla sillä tavalla leikekirjamaisesti eli kuva jostain työstä tässä ja toisesta tuossa, ei välttämättä kirjainmuotoon leikattuna, vaikka jännittävä idea sekin olisi!
Vai ymmärsinköhän taas mitä tarkoititte...