sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Mattoja ja muuta mukavaa


"Paksusta köydestä pujoteltu pikkumatto on oikeastaan yksi solmu eli soikea osmonsolmu eli turkkilainen matto...Ensimmäisen kierroksen tekemisessä on syytä olla tarkkana, sillä siihen tehty virhe kertautuu kaikilla muilla kerroksilla..."

Kerhomme kokoontui tänään toista kertaa Virpin luona. Punoimme turkkilaisia mattoja pellavanarusta. Jokainen sai aikaiseksi ainakin yhden maton, vaikka tuo maton punonnan ensimmäinen kierros osoittautui varmasti haasteellisimmaksi. Mattojen lisäksi syntyi lankakoria, pyykkikoria, pienen pientä koria ja aloitteli osa pikku jakkarankin tekoa...Ennen ja jälkeen askartelujen saimme jälleen ihastella Virpin niin ihanaista Kurjenpolvea.

Kiitos Virpi, Maarit, Anja, HoO ja Merja! Oli jälleen kiva askarrella yhdessä! Nyt mietimme blogiin uutta banneria, jonka HoO on lupautunut tekemään sekä odotamme seuraavaa kerhokokoontumista, jolloin Maarit opastaa meidät neulahuovutuksen saloihin.

Niin, milloinkas huovutetaan?:)

5 kommenttia:

anja kirjoitti...

Tuhannet kiitokset Virpille vieraanvaraisuudesta, kun jälleen "uhrauduit" luovuttamaan keittiön (ja vähän muutakin tilaa asunnostasi) kerhomme kokoontumiselle pitkän iltapäivän ajaksi! Lupauduin, että voisimme seuraavalla kerralla kokoontua meillä, MUTTA ennen sitä minun täytyy saada eteistilojamme uuteen uskoon (kaappitilojen laitto kesken) Joten tietysti toukokuulle menee.. Mietintämyssyt päähän muuten sen nimiasian suhteen! Ja viestiä sähköpostitse, jos ei ihan tässä vielä viitsitä ehdotuksia huudella;)

anja kirjoitti...

Niin ja vielä Helille kiitokset kärsivällisestä ohjaamisesta narupunonnan saloihin. Yllättävän mukavaa se sitten olikin! Ja vaikka ajattelin, etten enää kotona sitä lajia harrastais, niin kuitenkin sytyin hommaan niin paljon, että ehkäpä sinne kaupan hyllylle muutama kori ja mahdollisesti mattokin ilmestyy :)

Virpi kirjoitti...

Kiitos minunkin puolestani Helille kärsivällisestä ohjauksesta ja kaikille ratkihauskasta iltapäivästä! Minä pistelin toista mattoa vielä illan ja taidan hakea narua itsellekin, näitä olisi kiva oppia tekemään oikein kunnolla!

Merja kirjoitti...

Täältä myös iso kiitos Helille kärsivällisestä opetuksesta ja matskuista sekä Virpille teestä,pullasta,keittiönpöydästä :)
Kaikille kiitos kärsivällisyydestä meidän riiwiöitä kohtaan,en ota ainakaan kaksin kappalein niitä mukaan enään :))))
Seuraava kerta tietenkin on jo mielessä,koska "huopahauvat" jäi niin mieleen ja tekee mieli päästä kokeilemaan.Helpompaa porukalla,kun saa neuvoja :)
ikeasta varmaan haetaan paperinarua ja tehdään lisää koreja meidän nukkiksille!

HoO kirjoitti...

Suurkiitokset minultakin Virpille ja Helille! :) Olette ihania. Olen kyllä hurjan onnellinen meidän kerhosta ja TODELLA mukavasta porukasta. Huovutuskertaamme en malta odottaa, koska olen aina halunnut oppia huovuttamaan! Jutellaanpas mailissa lisää tuosta meidän nimestämme - ei paljasteta vielä kenellekään muulle ;)