tiistai 7. heinäkuuta 2009

Hortensiahörhöt

Me kaksi mattimyöhäistä, jotka ehdimme vasta nyt hortensioiden kimppuun, pistimme päämme yhteen ja näprättiin hortensioita liukuhihnatyylillä. Toinen maalasi, toinen leikkasi, toinen leikkasi ja toinen liimasi. Yhteistyöllä se sujui. Tässä omat kasaamani kukkaset lopulta illan päätteeksi kimppuun kasattuna.

Olin jo aiemmin tehnyt kopiopaperille laveeraukset sekä valmistanut maalarinteippilehdet, joita sitten muokkasimme sopivan kokoisiksi ja maalattiin nekin siinä sivussa. Alkuvalmistelut nopeuttivat kukkien valmistumista, ja kerkesipä siinä ohessa höpötelläkin, ettei ihan pelkkää puurtamista sentään ilta ollut. Kumpikin sai haluamansa värisiä kukkasia, joten toivottavasti HoO laittaa kuvia niistä, mitkä hän teki. Ja kuten kuvasta huomaa, vielä on materiaalia jäljellä... Lehdet loppuivat kesken, kun ne tasan jaoimme. Ehkäpä teen joku ilta lisää lehtiä omiin kukkiini.

EDIT 11.7.2009 HoO kirjoitti:Tässäpäs nämä omat niin herkullisen väriset hortensiani :)

4 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Olitpas nopea Anja, kun ehdit jo tämänkin kirjoittamaan! :)

Lupaan lisätä sitten jälkeen päin kuvia, kunhan vain ehdin... :D

Suurkiitos Helille leikkurin lainasta!!!

Merja kirjoitti...

voi teitä hörhöt <3 hyvännäkösiä kukkia,mun pitää tulla ruinaamaan niitä jämiä teiltä :))

Virpi kirjoitti...

Hienoja hortensioita!

anja kirjoitti...

Oih, kuinka ihanasti oletkaan saanut kukkasi esille, HoO! Näyttävät oikein upeilta ja kuva on selkeä. .. toisin kuin kuva mun kukistani...Hmm. Mutta mullahan on ihan samanlaiset kukat, joten ne jotka katsoo sun kukkia, tietää millaisia mun ovat ;) paitsi ettei mun omissani ole tuota keskiosaa - vielä..