lauantai 9. toukokuuta 2009

Tervetuloa!Tornioviikko on alkanut ja näyttelymme Tornion kaunpunginkirjastossa avattiin tänään iltapäivällä. Näyttelymme avasi tutkija Minna Heljala. Seremonia oli kaikin puolin mukava, saimme kuulla paljon nukkekotiharrastuksen historiastakin. Kiitos kaikille mukana olleille!Näyttelyssä on mukana nukkekoti Kurjenpolvi kanaloineen (ensimmäinen kuva), Merjan ja HoO:n tekemät asetelmat sekä Helin eteinen-roombox ja miniatyyrilokerikko (toinen kuva) sekä Leenan nukkekoti Aaltola (näkyy neljännessä kuvassa oikealla). Kerhossa kaikkien kerholaisten yhdessä tekemän keijunkolon löytää kirjaston lastenosaston hyllystä.

Talvella valmistuneet potkukelkatkin pääsivät vitriiniin.
Etualalla HoO:n Villa Lumililjan Vilmer-poika potkuttelee mielissään uudella kelkallaan. Toisen potkukelkan kyydissä istuskelee Merjan Kesäpäivän pikkuneiti Lyydia. Taustalla Helin minilokerikko.Näyttelyn alkutunnelmiaMerjan laittamaa joulutunnelmaaHoO:n nukkekoti Länsituvan Lyyli-mummon oleskelu-/ompelunurkkaus.Leenan modernista Aaltola-talosta. Leenalla ei ole omaa blogia, joten tässä useampi kuva talosta (aula, olohuone, lastenhuone ja keittiö).
Tervetuloa tutustumaan mininäpertelyihimme Tornion kirjastoon!

Muoks. Täällä lisää näyttelystämme:)

7 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Hei.

Harmi etten lauantaina kerinnyt jäämään katsomaan minihuusholleja, tiistaina ajattelin tehdä uuden yrityksen. Kuvat ainakin näyttää kivoilta,,,en malta odottaa tiistaihin.

Oma minihuusholli on suunniteltu jo jonkin aikaa sitten (ensimmäinen), kun vain pian pääsis rakentaan sitä. Teidän näyttely tuli kuin tilauksesta.

Mielenkiinnolla seuraan sivujanne.

HoO kirjoitti...

Voi hitsi miten upealta näyttää!! Huomenna mahdollisesti pääsen katsomaan näyttelyä, ihanaa :)

Merja kirjoitti...

oi,kiitos Tellu.
HoO,kivaa,näytät päässeen "ihmisten ilmoille" ;))

Tuulia kirjoitti...

Hieno homma! Tuota Leenan taloa olisi kiva katsella tarkemminkin.Ja teitysti kaikkea muutakin. Voisin muuttaa asumaan Tornion kirjastoon.... Pitäisiköhän sanoa miehelle, että lähdetään käymään pohjoisessa!

Tellu kirjoitti...

Pääsin vasta tänään perjantaina katsomaan näyttelyä. Aivan ihania, jos ois ollut enemmän aikaa oisin jäänyt sinne asumaan. No onneksi kuulin että näyttelyä voi käydä koko toukokuun seuraamassa joten tulen piipahtamaan siellä vielä monasti.

Jaana kirjoitti...

Olipa kyllä upea näyttely!! Luin lehdestäkin siitä, mutta silti yllätyin positiivisesti kun se tupsahti kirjaston aulassa silmiini ;D
Heräsi aivan mahdoton vimma alkaa taas mineilyn mielenkiintoiseen maailmaan mukaan... mutta maltan mieleni, vielä :)
Olette kaikki ihan hurjan taitavia!!!! Ja upea saada tutustua aikaansaannoksiinne.

Anonyymi kirjoitti...

Mieki tänään näin nopeasti aulassa näyttelyä, oli hienon näköistä. :) Harmi vain, ettei ollut aikaa jäädä pidempäänkin katselemaan.
Keijunkolokin häätyy käydä katsastamassa.

Kuten Tellu sanoi, tilauksesta tämä näyttely suorastaan tuli. Itsekin suunnittelen nukkekotia, yhtä nukkea olen alkanut valmistaa. ^^