sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Paakkelseja salaisten paheiden kera

Meän tyärten poppoo kokoontui tänä sunnuntai-iltapäivänä HoO:n luokse cernit-pakettien kera. Paikalle pääsivät tulemaan Heli, Merja, Anja (=minä) sekä tietysti emäntänä toiminut HoO. Aikaiseksi saimme todella runsaasti erilaisia leivonnaisia joulun pyhiäkin silmällä pitäen.
Kuvassa mukana olleet Kuuralehdon Amanda sekä Kesäpäivän isot tytöt.

Kateellisena katselin Merjan sekä Helin "orjatyövoiman" käyttöä; heidän tyttärensä kun olivat niin näpsäköitä leipureita, että saivat paketin cernitiä muuttumaan mitä ihanimmiksi taidonnäytteiksi.
Itse tein muutaman kakun, pipareita sekä piparkakkutaloaihiot. Työni jäi muiden paistettaviksi, koska piti poistua paikalta muihin juttuihin.

Tässä Merjan leipomukset . Tyttöjen nimet kyllä unohtuivat...

Swapin aiheena oli tällä kertaa salaiset paheet.
Ylhäällä olevat hepenet sai HoO. Keskimmäisenä olevat perunalastut sekä suklaaherkun sai Merja sekä isossa rasiassa olleet yöpaidankoruineen sekä muine salaisuuksineen sain puolestaan minä (Anja)

Aika vilahti kuin siivillä, kuten aina. Ja onhan leipominen aikaa vievää touhua. Koko pellillisestä, mikä uuniin laitettiin en ehtinyt näpätä kuvaa. Joku varmaan lisää sen tähän... Edit. Eli tässäpäs vielä koko komeus menossa juuri uuniin. Älyttömän paljon sitä kyllä saatiin aikaan :) Ja tosi hienoja kakkuja tuli!!!
-HoO-

8 kommenttia:

ElliH kirjoitti...

Nyt harmittaa!! Kumpa olisin voinut olla mukana! Näyttää herkulliselta! Ja paheet näyttää paheelisilta ;)

Merja kirjoitti...

hih,paheet oli hauskoja!kiitoksia emännälle ja kaikille mukana olleille,oli oikein mukava hetki,vaikka varmaan koko viikonlopun nopeimmat pari tuntiset!!ihania herkkuja järjestelimme Charlotan kanssa kotona nukkekoteihimme <3
Pappilan tyttöjen nimet on Wilma(saparopää) ja Senni (lettipää).Wilma on vanhin ja Senni siitä väliltä.
Harmi,ettei Martta-mummo päässyt mukaan Amandan kanssa leipomaan.
Kiitos myös swapista,sain ihania herkkuja!JA ne osui ihan oikeaan,mun salaisia paheita molemmat!!kiitos niistä Hoolle.Heliltä sain synttärilahjan,jossa oli herttaisia paperinukkeja pappilan työille sekä suklaamansikkasydän leivoksia ja piparimuotteja sielläkin :) kiitos!

Merja kirjoitti...

...ja ihan kuin tuo ei olisi ollut tarpeeksi pitkä kommentti,mutta unohtui ensi kertaa ajatellen,mikä on meidän swappiaihe??entä tehdäänkö mitään joulujuttuja vaihtoon??

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos HoO:lle myös mun puolesta tällä kertaa emäntänä olemisesta. Sattuneesta "loukkaantumisesta" johtuen en nyt pysty enempää tähän kirj. mut palaan myöh miettiin tuota swappia, tai katsoon, mikä tulee aiheeksi. Nyt meen lepäileen, tuo julmettu särky ei oo makuuasennossa niin paha 8/

HoO kirjoitti...

Voi Anja miten sulle on käynytkään.. Toivottavasti särky lakkaa ja elämä voi jatkua taas normaalisti ;)

Kerholaiset: Kiitos myös teille mukanaolleille! Oli mukava iltapäivä. Aika menee kyllä ihan liian nopsaa. Taikataikinointi jäi ihan välistä...

Voi kun odotan, että löydän sopivan pariskunnan "nauttimaan" Anjan tekemistä upeista "paheista"... Hihii.

Ensi kerralla voisi swapata jälleen jollain värillä, esim. valkoinen? Vai miten olisi aiheena "talvi"?

Merja kirjoitti...

mulle käy kyllä väri swappi...ja talvikin.oliko meillä siinä kalenterissa jotain valmiina?

Heli kirjoitti...

Kiitos täältäkin HoO:lle ja kaikille mukana olleille! Leipominen jatkuu varmaan vielä täällä kotona;)

Ihania kuvia noista pikku tytöistä!

Vieläkin harmittaa, kun sotkimme Annan kanssa ne valkoiset tuolinpäälliset...:(

Virpi kirjoitti...

Ohhoh, olettepa saaneet hurjan paljon aikaa! Ihania kakkuja ja paljon! Ja piparitalokin ja vaikka mitä!
Kokoonnutaan joulukuussa sitten meille ja askarrellaan vaikka niitä kynttelikköjä. Laitan niistä postauksen tässä päivänä muutamana.