keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Seuraava kerhomme


Heippa!
Innokkaana täällä kyselen,että koska tavataan seuraavan kerran? Ja onko meillä vaihtaria? Tänään oli mukavaa vierailla Paulan ihanassa mökissä joka oli pullollaan ihanuuksia :) Kiitos siitä!

EDIT.
Kiitos myös minun puolestani PeeKaan Paulalle! Oli todella ilo päästä tutkimaan "kesäkauppaasi" ja suurkiitos ihanista tarjottavista. Nam!Vaikka retkeilimme tämän nukkiskerran, järjestimme silti swapin. Aiheenamme oli keittiö. Tässä kaikki swap-aarteet!! :) Oli ihanaa nähdä teitä jälleen arvon nukkekotikerholaiset.
Kirjoitti HoO

6 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Tässä vielä lista mitä se swap-aihe voisi esimerkiksi olla:
- Lapset
- Seinätavara
- Tekstiili
- Vaatteet ja asusteet
- Piha ja puutarha
- Kylpyhuone
- Salaiset paheet
- Harrastus

Itselläni kiinnostaisi kylpyhuone- tai tekstiili-vaihto.

HoO kirjoitti...

Lisäystä listaan:
- Ullakko
- Asusteet (laukut, kengät tms.)
- Siivous

Merja kirjoitti...

kylpyhuone tai vaatteet kiinnostaisi mua...

Heli kirjoitti...

Otetaanko kylpyhuone ensi kerralla? Joskus voisi tehdä vaihdon jollain värilläkin:) esim. sininen tms.

HoO kirjoitti...

Tuo värijuttu kyllä kuulostaa kivalta! Koska itsekin monesti ajattelen aina värejä - joka asiassa. Myös meillä kotona on huoneet eri väriset ja sisustettuna myös sen huoneen värien mukaisesti. Melkein silloin voisi olla pariswap(?) Jotta jokainen saisi itse päättää värinsä... tai no oikeastaan mulle itselle ainakin käy kaikki värit. Mutta joskus olisi tosiaan myös mukava pari- tai ryhmäswapatakin.

Merja kirjoitti...

Joo,ei mitään pari tai ryhmäswappiakaan vastaan.Toisaalta taas mietin,viitsinkö swapata ollenkaan...ei ole oikein tuo taito hanskassa tehdä mitään miniä.