lauantai 23. helmikuuta 2008

Tornion nukkekotiharrastajien oma yhteisblogi

Avasin torniolaisille nukkekotiystäville yhteisen blogin. Ajatuksena on, että kukin voi kirjoitella kuulumisiaan ja esitellä kuvia harrastuksestaan. Tämä voisi olla hyvä foorumi myös tapaamistemme ja muiden yhteisten juttujen sopimiseen. Homman voisi ehkä aloitella esittelykierroksella. Jos joku keksii, miten tuohon vasemmalle saisi aikaiseksi sivuja, joiden takaa löytyisi sitten ehkä lisää tietoja, vaikkapa sitten se jokaisen oma esittelysivu tms. näitä saa ihan vapaasti rakennella. Blogin ulkoasuun ja kaikkeen sen sisältöön saa ja voi osallistua. Itse hain kävijälaskurin tänään. Tehdään yhdessä tästä kiva paikka - kuulumisiin!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarkistelen voiko kommentteja jättää!

Merja kirjoitti...

Hei,hauska juttu!mitenkäs mukaan pääsee...?

katri kirjoitti...

Hei, sain Virpiltä kutsun ja innokkaana tartuin mukaan. Itse vasta haaveilen nukketalosta ja koitan epätoivon vimmalla ratkaista minkä talon ostan. Tätä blogi juttua en osaa ollenkaan... varmaan Virpin täytyy treffeillämme hieman tätä avata ;)
-katri

HoO kirjoitti...

Kiitos Virpille, kun kutsui minutkin tänne torniolaisten omaan nukkekoti-blogiin! :) Ihanaa!

Katrille lohdutukseksi, etten miekään vielä tajua tätä blogi-juttua sitten yhtään. Mutta ehkäpä tämä tästä alkaa pikkuhiljaa avautumaan, kun tätä tarkemmin tutkiskelee.

Pitäisi itsekin luoda oma blogi, vaikka sinne ei oikein voi tällä hetkellä muuta laittaa kuin kuvia uuden (ja siis myös ensimmäisen) nukkekotini tyhjistä huoneista... Säälittää ihan katsoa tyhjää taloa. Ja hirmuisesti harmittaa, kun en oikein pääse alkuun. Tavaraa mulla on jo jonkin verran (ehkäpä otan niistäkin kuvia), mutta tapetit, huonekalut yms. puuttuvat. Ensi viikolla lähden lomailemaan Helsinkiin, joten tarkoituksena on käydä siellä askartelu- ja minitavaraliikkeissä sekä myös Tampereen nukkekotimessuilla! JEEE!

Maarit kirjoitti...

Hei! Hieman on outoa minullekin tämä blogi-juttu.Eiköhän tämä tästä kuitenkin jotenkin selvene.Tämä on kiva juttu, kiitos Virpille!Meillä on kaksi nukkekotia, joista toiseen on valmistumassa alakertaan Cafe de Paris....! Terveisin Maarit

Outi Arontie kirjoitti...

Hei. Asustelen Kemissä. Huolitteko te kerhoonne "ulkopaikkakuntalaisia"? Olisin niiiiiin innokas tulemaan toimintaanne mukaan. :) Olen mineillyt vuodesta 2004 ja ihan hurahtanut tähän. :) En vain ole vielä löytänyt samanhenkisiä ystäviä.

Olen kirjoitellut laiskasti blogia osoitteeseen http://arontie.vuodatus.net/. Sieltä löytyy kuitenkin kuvia tekeleistäni. Olemme muuttaneet vuoden aikana 4 kertaa ja nukkekotini on kärsinyt raskaasti näissä muutoissa. Nyt on siis peruskorjaus ja suuren mittakaavan remontti käynnissä 1:12 mittakaavassa. :)

HoO kirjoitti...

Outi: Tottakai "huolimme" mukaan myös lähiseudun harrastajia. Todella mukavaa, että olet löytänyt kerhomme blogiin :) ja muutenkin hienoa, että harrastajajoukkomme kasvaa! Eli tervetuloa mukaan :)

Voitko Outi laittaa vaikka minulle kaartinenhanna(at)gmail.com mailia, jotta saan sinun mailiosoitteesi(?) ja muutenkin kerrottua kerhostamme yms. blogeihin liittymisestä.