maanantai 27. heinäkuuta 2009

2.8 syksyn nukkekotikerhon aloitus

Tervetuloa meille 2.8 k. 15 alkaen, vietämme Meän Tyärten Minihuushollien syyskauden avajaisia! Swapataan jos halutaan ja mineillään myös tai pidetään ihan vain tapaaminen. Onko päivä edelleen hyvä vai siirretäänkö päivää aikaisemmaksi?

tiistai 7. heinäkuuta 2009

Hortensiahörhöt

















Me kaksi mattimyöhäistä, jotka ehdimme vasta nyt hortensioiden kimppuun, pistimme päämme yhteen ja näprättiin hortensioita liukuhihnatyylillä. Toinen maalasi, toinen leikkasi, toinen leikkasi ja toinen liimasi. Yhteistyöllä se sujui. Tässä omat kasaamani kukkaset lopulta illan päätteeksi kimppuun kasattuna.

Olin jo aiemmin tehnyt kopiopaperille laveeraukset sekä valmistanut maalarinteippilehdet, joita sitten muokkasimme sopivan kokoisiksi ja maalattiin nekin siinä sivussa. Alkuvalmistelut nopeuttivat kukkien valmistumista, ja kerkesipä siinä ohessa höpötelläkin, ettei ihan pelkkää puurtamista sentään ilta ollut. Kumpikin sai haluamansa värisiä kukkasia, joten toivottavasti HoO laittaa kuvia niistä, mitkä hän teki. Ja kuten kuvasta huomaa, vielä on materiaalia jäljellä... Lehdet loppuivat kesken, kun ne tasan jaoimme. Ehkäpä teen joku ilta lisää lehtiä omiin kukkiini.

EDIT 11.7.2009 HoO kirjoitti:Tässäpäs nämä omat niin herkullisen väriset hortensiani :)