torstai 26. helmikuuta 2009

Peekaan kankaita

Heippa! Peekaa olisi kiinnostunut tulemaan näyttämään uusia kankaitaan meidän kerhoomme seuraavalla kerralla samalla kun tulee paikkakunnalle... Laitan siksi tähän viestiä tiedoksi, jos kenelläkään ei ole mitään sitä vastaan, että hän poikkeaa kerhossamme. Tietysti Leenalta täytyy nyt varmistaa, mikäli hän ei lue blogia. Voisiko joku kysäistä Leenalta. Itsehän minä en tuohon kerhoon pääse tyttären synttärien vuoksi.

sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Omituisten otusten kerho




Aurinkoisena laskiaissunnuntaina iloiset kaverukset lapsineen suunnistivat Ylitorniolle nukkekotikerhoon.Perillä meitä odotti sydämellinen vastaanotto sekä ylitsevuotavan ihana mustikkapiirakka vaniljakastikkeineen :)
Aiheenamme oli piianpeilit ja niitä saatiinkin tehtyä hyvin pitkälle.Tässä on kuva allekirjoittaneen keskeneräisestä peilistä(eikä keskeneräistä saa arvostella!!)Tämä peili kaipaa vielä sitä ORNAMENTTIA strategiseen koloon.
Swappiaiheenamme oli kevätsiivous.Minä tein pienen kodinsiivouslaatikon,pölyrätteineen ja pyyhkeineen sekä esiliinan ja lisäksi mukaan sujahti vielä tiimarin ämpäri,nämä menivät Hillelle.Itse sain Anjan tekemän pesuämpärin,rätin ja mopin,aivan ihanat!Hille oli tehnyt moppeja ja siivoustarpeita jotka taas menivät Anjalle.Kiitos kaikille,seura oli huippua,lapsilla oli kivaa ja saatiin aikaseksikin.Kotimatkalla saatiin apuja parilta enkeliltä,kun lumipyry oli liukastanut seurakunnan mäkeä...pyry olikin sitten melkoinen koko matkan,aika vaihteleva säätila siis oli vallalla.
Lisätään tähän kuvia sitten valmiista peileistä.



















Tässä minun vastavalmistunut piianpeilini sekä swapista saamani tuiki tarpeelliset siivousvälineet. Kyllä nyt tulee puhdasta jälkeä Dagmarin Putiikissa :D
Lisäsi Anja

tiistai 3. helmikuuta 2009

Seuraava kerhokerta


Aattelin kysellä,että ollaanko me nyt menossa sitten Hillelle ens kerralla ja tehdäänkö piianpeili siitä huolimatta,ettei ekspertti pääse mukaan?mulla ainakin olis inspiraatiota tehdä se peili,mutta neuvoja kaipaisin kyllä.

Tässä olis tämä mallinkuva...

sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Tuskarrellen potkukelkkailua

Niinpä kävi, että "Meän tyäret" kokoontuivat tänä kauniina, aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä meillä, HoOn luona. Askarteluaiheena meillä oli potkukelkka ja swapin aiheena "talvi". Ylläolevasta kuvasta näkyy mitä kaikkea talveen liittyvää ihanaa vaihdettiin keskenämme. Itse olin neulahuovuttanut lampaantaljan sekä "mikälie turkiseläin" -puuhkan, Leena sai minun tavarani arvonnassa. Merja oli tehnyt upean linnunpöntön, jonka onnekas Virpi sai viedä Vailille Kurjenpolveen. Merja sai puolestaan erilaisia Leenan askartelemia talvi-aiheisia tauluja ja kirjasen. Itse sain onnekkaasti Virpin mielettömän ihastuttavan virkatun tyynyn. On tämä vain hauskaa, joka kerta! :) Heli oli myös kerhoilemassa, mutta passasi swapin tällä kertaa.

Ja sitten kelkkailun pariin. Merja oli reipas ja opasti meitä muita askartelijoita potkureiden valmistuksessa mallinaan hänen tekemänsä potkuri. Potkureita väsäsimme Marian ohjetta mahdollisimman tarkasti noudattaen. Minun askarteluni oli ehkä enemmänkin melkoista tuskartelua... eikä muilla näyttänyt olevan sen helpompaa. Jotenkin jäi semmoinen maku suuhun kelkan teosta, että jollen saa tätä nyt tänään valmiiksi - jää se sitten tekemättä kokonaan... Eli saa nähdä miten tässä vielä käy. Kukaan ei siis vielä saanut potkuriaan valmiiksi asti, joten lisätkäämme kuvia sitten myöhemmin! :)

Kiitos kaikille mukanaolleille iloisesta iltapäivästä! Muutaman viikon päästä sitten taas uudestaan.

EDIT 2.2.2009 klo14:06. (HoO)Tässä Lumililjan Vilmer-poika testailee tuliterää potkukelkkaa. Hyvin luistaa! :)


Edit.Meilläkin potkutellaan nyt:)