perjantai 16. tammikuuta 2009

Potkukelkkailua


Seuraavalla kerhokerralla 1.2.Hoon luona on tarkoitus tehdä potkuri ja minä olen valtuutettu potkukelkantekoneuvoja :))
Potkurin ohjetta ja kuvia on nyt tutkittu ja havaittu,ettei ne niin kamalan monimutkainen sittenkään ole.Laitan tähän listan,mitä tarvitaan.Tilaan itselleni noita sorvauksia sen verran,että siitä saa kaikki jotka tarvitsee.
Tässä tulee tarvelista:
-KAHVITIKKUJA
-TULITIKKUJA
-COCTAILTIKKUJA
-MATTOVEITSI
-HOPEAMAALI(jalaksiin)
-SIVELLIN
-AKRYYLIMAALI (koko kelkan maalaukseen,tehdäänkö se kotona vai kerhossa?)
-VALMIITA SORVAUKSIA
-RAUTALANKAA
-LIIMAA

Tämähän on siis Marian ohje,jota sai vapaasti käyttää kun omaan nukketaloon tekee kelkan,ei markkinointimielessä ;)
Että tuollaisia tilpehöörejä mukaan ensi kerralla.Noita tikkuja varmaan kaikilta löytyy,vai löytyykö?Jos kahvitikkuja ei ole,niin kannattaa suunnata vaikka ABC-huoltsikalle kahville,siellä niitä on yleensä läjäpäittäin tarjolla.
Ja swap-aiheena on talvi....

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Bunkailua ja vähän muutakin















Tänään kokoonnuimme Virpin luo bunkailemaan. Swapin aihe oli valkoinen. Merja oli tehnyt aamutakin ja tossut ja ne meni Anjalle. Anja oli tehnyt pienen pienen hevosen ja lumilyhdyn ja ne meni Hoolle. Hille oli tehnyt kaulimen, kulhon, sihdin ja leikkuulaudan sekä kankaita ja ne meni Merjalle. Hoo oli tehnyt upean valkoisen juhlapuvun ja kaulakorun ja ne meni Hillelle.
Naisten istuessa keittiönpöydän ääressä mattoja tehden otti Hille lapset olohuoneen pöydän äärelle alkoi maalaus hommiin tyttöjen kanssa. Maalasimme tyttöjen kans barbeille tai bratseille kahvi astiastot. Ja kun vauhtiin päästiin niin maalattiin vielä parit mukitkin.
Hauskaa oli taas kerran olla koolla teidän kanssanne!


Merjan bunkailema matto, ilmeisesti kylppärin lattialle, ja hänen saamansa swaptavarat.
Ja vaikka Merja väittää maton olevan kaikkea muuta kuin kelvollinen, uskallan väittää sitä oikein onnistuneeksi matoksi- Että terveisiä vain Merjuskalle Anjalta tämän tekstin myötä :D


Tässäpäs oma mattoni - vihdoin valmis! Matto pääsi Veran huoneeseen... Voi kunpa tyttö tulisi jo kotiin... ;)
-HoO-






Tässä Virpin versio bunkamatosta, Vailin kammarin lattialla. Kiitos kaikille, oli kivaa! :O)

Ja viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä ;) tekemäni matto. Kooltaan se on 15 x 15 cm ja malli syntyi mattoa tehdessä, ihan omasta päästä keksitty. Kuva otettu salamavalon kanssa, koska värit tulivat näin oikeampina esille, vaikka täysin luonnolliset ne eivät ole tässäkään. Matto löytyy myös omasta blogistani ruokasalin lattialle asetettuna :D
-anja-

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Tilausjuttuja...



Kun nyt on niin kuumana nuo tilaamiset :D niin ajattelin laittaa teillekin tänne tämän seuraavan kaupan, The Dolls House Mall, josta itse haluaisin tehdä tilauksen. Olen nähnyt useampien blogissa kaikkea ihanaa pikkuista, jota haluaisin itsellenikin saada... Esimerkiksi nuo kuvan avaimet, vetoketjut ja kammat olisivat mahtavia! Olihan siellä rannekellojakin ja kaikkea... Huoh..

Ko. kauppa sijaitsee Isossa-Britannissa, ja koska punnan arvo on jälleen nousussa, olisi melkein kannattavaa tilata lähiaikoina! ;) hih.

maanantai 5. tammikuuta 2009

Tammikuun kokoontuminen

Otsikon mukaisesti: tervetuloa meille tulevana sunnuntaina kello 15. Ohjelmassa olisi siis ilmeisesti bunkailua eli mukaan:
bunkalankaa (jos Heli pääsee paikalle, sitä saa myös multa)
liimaa
pohjakangasta, johon liimataan liimakangasta. Ilmeisesti ilman jälkimmäistäkin pärjää, itse olen käyttänyt tuota.
Mulla on yksi jouluinen malli, eli jos sinulla on kivoja malleja, ota mukaan!

Tervetuloa!

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Uutta vuotta!


Tämän upean kuvan myötä toivotan kaikille onnellista alkanutta vuotta!
Oletteko muuten bonganneet tuota sivua/kauppaa,jolta löysin tuon talon?Minulla meni hetki jos toinenkin,niin valtava valikoima tuolla on tavaraa...taloja,NUKKEJA,kalusteita yms.
Osoitehan on: www.dollhousecollectibles.com