tiistai 29. heinäkuuta 2008

Nukkekotiviikko Sinooperissa

Elokuussa viikolla 32 on Oulun Sinooperissa Nukkekotiviikko. Silloin sisustetaan kuulemma nukkekotia ja vitriinikaappeja sekä valmistetaan kaikenlaista pientä kivaa. Ideoita nukkekoti-askarteluun on antamassa Pohjois-Suomen Nukkeyhdistys Ry.

Ohjelmaa: 7.8 torstaina klo 13-17 kohteena seinät, katot ja lattiat
8.8 perjantaina klo 13-17 -Cernit askartelua
9.8 lauantaina klo 11-14 sisustetaan nukkekotia ja vitriinikaappeja

Eli jos on käyntiä Oulussa, kannattaa varmaan kurkata Sinooperiin!

Ja viikko 33 on sitten Tilda-viikko:)

perjantai 25. heinäkuuta 2008

Lydian tilkkupeitto


Näyttää tältä!Eli kerhossa aloitettu ja tänään viimeistelin.Takapuolella on valkoinen ruskeakukallinen kangas ja välissä ihan ohut pala vanulevyä,täkkimäisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

maanantai 21. heinäkuuta 2008

Sadepäivänä tilkkuillen:)


Tänään oli todella lämmin sadepäivä täällä pohjoisessa. Kokoonnuimme Virpin "verstaalla" ihanien kankaiden ja tilkkujen keskelle. Meillä oli myös Peekaan Paulan lahjoittama tilkkulaatikko käytössä. Mukana tällä kertaa Virpi, Anja, HoO, Merja, uusi kerholaisemme ElliH(Tervetuloa!) sekä minä (Heli).

Aivan ensimmäiseksi arvottiin Virpin tekemä ihana tilkkupeitto, josta kuva edellisessä postauksessa. Onnetar suosi allerkirjoittanutta:) Arvottin myös Peekaan Paulan kerhollemme lahjoittama kaunis astiasto, jonka voitti ElliH. Ja kolmanneksi arvoimme swappitavarat, aiheena kylpyhuone. Paperia ainakin näytti olevan tarjolla ja paljon muutakin mukavaa!



Itse tilkkutöistä ei tullut otettua ainuttakaan kuvaa ja saikohan kukaan työtänsä valmiiksi asti? Tietääkseni ei. No, mukavaa oli ja kauniista kankaista sai jokainen alulle jotain. Olisiko ideaa, että laitettaisiin tänne blogiin näytille kuvia valmiista tilkkutöistä sitten myöhemmin jokainen?

Kiitos jälleen kerholaiset sekä Virpi, joka niin ystävällisesti ottaa kerholaisten lapsikatraatkin vastaan! Kiitos myös Paulalle, joka on muistanut meitä!

Elokuussa jälleen tavataan! Suunnittelimme tekevämme ristipistotöitä sekä vaihtavamme vihreitä minejä. Luitte aivan oikein: swap-aihe VIHREÄ:)

Nyt suljen koneen, ukkonen jyrisee!!!

Edit
Tässäpä minun (Anjan) aikaansaannokseni: kylpyhuoneen tilkkumatto.
Oikealla swap-vaihdossa Virpiltä saamani ihana ristipistotaulu paikoillaan kylppärin seinässä.



Edit. Heli
Ta-daa! Tässä se on valmiina:)

tiistai 15. heinäkuuta 2008

Seuraava kerho

Olemme Virpin kanssa sopineet seuraavan kerran maanantaille 21.7 klo 15.00 Virpin luona. Aiheena tilkkutyöt, ja jokainen voi ottaa siis mukaansa omia tilkkujaan, joita voimme vaihdella tapaamisessa keskenämme. Kannattaa ottaa omat sakset ja neuloja myös sekä lankoja ja muuta tarpeelliseksi katsomiansa tarvikkeita; nauhoja yms.


edit Virpi: Omia tilkkuja tosiaan kannattaa ottaa, jos niitä on. Lisäksi hallussani on laatikollinen Paulan meille ystävällisesti lahjoittamia tilkkuja. Koska kaikki tietävät, miten tilkkulaatikon vartijalle kävi, lisäsin sinne vielä vähän omiani. Ja kerhon yhtenä ohjelmanumeronahan siis arvotaan tämä peitto:


Tervetuloa kaikki tilkkuilemaan!

keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Meän blogi on saanut tunnustuksen! :)

Taiju Villa Madlenasta pitää blogiamme tunnustuksen arvoisena! Kiitos hyvin paljon. Taiju kirjoittaa blogistamme seuraavasti: "Hieno nimi (meänkieltä kirjoituksissa, ilahduttaa minua lapsena Ylitorniolla asunutta!)".

Here the rules:

Säännöt:


1. The winner can put the logo on his/her blog./
Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.

2. Link the person you received your award from./
Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.

3. Nominate at least 7 other blogs./
Nimeä vähintään 7 muuta blogia palkinnon saajiksi.

4. Put links of those blogs on yours./
Laita noiden blogien linkit sivullesi.

5. Leave a message on the blogs of the boys/girls you've nominated./
Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Mie uskon, että varmaankin lähes kaikki ovat jo saaneet tämän tunnustuksen, joten en ala tätä enään kenellekään erikseen antamaan. Mielestäni jokainen tämän lukenut bloginpitäjä ansaitsee tunnustuksen! :)

perjantai 4. heinäkuuta 2008

Kerhoilua?

Suunnittelimme heinäkuun aikana seuraavaa kerhokertaa, joten pistän nyt tähän kaikkien kommentoitavaksi ja mielipiteitä/ehdotuksia varten muutaman rivin.

Ehdotuksena on jo tullut, että pitäisimme "tilkkutalkoot", jonne jokainen voisi tuoda kankaitaan, joista sitten voimme keksiä yhdessä käyttökohteita, ja vaihdella myös tilkkuja toistemme kanssa.

Mikä ajankohta olisi sitten suurin piirtein kaikille sopiva? Itse en ole vielä kesälomamenoja suunnitellut, joten aikataulu ei ole esteenä. Entä muut?

Ja kenen luona kokoontuisimme? Lämpimän ja aurinkoisen/sateettoman ilman sattuessa olisi kiva olla pihalla :D Meidän piha on ainakin tällöin käytettävissä...

Heitelkää ehdotuksia taas, niin saamme kokoontumisen järjestettyä. Entä swap?